Ο Π. Καμμένος ζητά από πολίτες και εφοπλιστές να συμβάλλουν στην αγορά φρεγατών

Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου 2018, 16:56
-A +A
Ο Π. Καμμένος ζητά από πολίτες και εφοπλιστές να συμβάλλουν στην αγορά φρεγατών

Τον οβολό των Ελλήνων πολιτών και εφοπλιστών ζήτησε ο Πάνος Καμμένος για την αγορά νέων φρεγατών, καθώς όπως ανακοίνωσε από 1/1/2019 θα ανοίξει ειδικός λογαριασμός για τον σκοπό αυτό.

«Συνεχίζουμε να παράγουμε ήρωες σε καιρό ειρήνης μέσα σε πολεμικές συνθήκες», ανέφερε σε χαιρετισμό του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου και του Πολεμικού Ναυτικού.

Στον ίδιο χαιρετισμό προανήγγειλε άνοιγμα ειδικού λογαριασμού από 1/1/2019 για την αγορά νέων φρεγατών και κάλεσε τους Έλληνες εφοπλιστές και τους πολίτες να ενισχύσουν τον λογαριασμό αυτό, από το υστέρημά τους, καθώς όπως υποστήριξε σε λίγο καιρό η περιοχή ευθύνης του Πολεμικού Ναυτικού θα μεγαλώσει και κατά συνέπεια θα μεγαλώσουν και οι σχετικές ανάγκες. 

«Η Ελλάδα προβάλει την ισχύ της μέσω του πολεμικού και του εμπορικού ναυτικού της, το οποίο αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής της», τόνισε ο ΥΕΘΑ.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο, επίσης, για διαχρονικό δεσμό ελληνισμού και ορθοδοξίας και είπε ότι «έχουμε γη και πατρίδα με πλοία στη θάλασσα. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ενεργειακό κόμβο μέσα από τους άξονες σταθερότητας που σχηματίζει, ενισχύοντας την ανάπτυξή της».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 24/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα