Υποθηκοφυλακείο Αθηνών: Ουρές χωρίς αποστάσεις ασφαλείας - Παρέμβαση της ΕΛΑΣ

Ουρές χωρίς αποστάσεις ασφαλείας - Παρέμβαση της ΕΛΑΣ

Ουρές και συνωστισμός έξω από το Υποθηκοφυλακείο Αθηνών την πρώτη μέρα άρσης των περιοριστικών μέτρων για τη διασπορά του κορονοϊού, με την ΕΛΑΣ να παρεμβαίνει προκειμένου να τηρήσουν οι πολίτες τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. 

Αρκετός κόσμος βρέθηκε έξω από το Υποθηκοφυλακείο από νωρίς το πρωί της Τρίτης για να διεκπεραιώσει τις υποθέσεις του, οι οποίες είχαν «παγώσει» τον τελευταίο μήνα εξαιτίας της καραντίνας για τον κορονοϊό.

Ο συνωστισμός προκάλεσε την παρέμβαση της ΕΛΑΣ, αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο προκειμένου να δώσουν οδηγίες στους πολίτες και να επιτηρήσουν πως θα κρατηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας.

Την ίδια στιγμή, η είσοδος σε υπηρεσίες του Ειρηνοδικείου της Αθήνας γίνεται από σήμερα με θερμομέτρηση από ομάδες του Ερυθρού Σταυρού, ενώ περιορισμένος είναι ο αριθμός των ατόμων που εισέρχονται στις δικαστικές αίθουσες.

Με την επανέναρξη της λειτουργίας των υπηρεσιών του Ειρηνοδικείου, υπήρξε προσέλευση πολιτών, ενώ σε αποχή από την άσκηση των καθηκόντων βρίσκονται οι δικηγόροι της Αθήνας καθώς και οι δικαστικοί υπάλληλοι στα Ειρηνοδικεία Αμαρουσίου, Αχαρνών, Ελευσίνας, Καλλιθέας, Κρωπίας, Ιλίου, Λαυρίου, Ν. Ιωνίας, Μαραθώνος, Μεγάρων, Περιστερίου και Χαλανδρίου. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον συνωστισμό στο Υποθηκοφυλακείο: