Όταν ο νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης «τσακωνόταν» στα social media

Όταν ο νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης «τσακωνόταν» στα social media

«Μου αρέσει να τσακώνομαι ηλεκτρονικά», παραδεχόταν σε τηλεοπτική εκπομπή το 2012, ο νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης, Χρήστος Σίμος, ο οποίος τότε ανήκε στην ομάδα «παρέμβασης» του ΣΥΡΙΖΑ στα social media. 

Ειδικότερα, σε ρεπορτάζ του protagon λίγο πριν τις εκλογές του 2012 η τηλεοπτική κάμερα κατέγραψε ολόκληρη την ομάδα social media του ΣΥΡΙΖΑ της τότε περιόδου. 

Μεταξύ των μελών της ομάδας ξεχωρίζουν ο πρόσφατα διορισθείς στη θέση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης-Επικοινωνίας του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Χρήστος Σίμος, αλλά και η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη.

Μιλώντας από τα κεντρικά της Κουμουνδούρου, στο πλαίσιο ρεπορτάζ που είχε κάνει το protagon το 2012, ο Χρήστος Σίμος παραδεχόταν ότι, ως μέλος της ομάδας αυτής, του αρέσει «είτε σε συντονισμό με άλλους είτε κατά μόνας, να τσακώνεται ηλεκτρονικά».

Tο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο βρίσκεται στο βίντεο που ακολουθεί λίγο μετά το 2,25".

Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο ημέρες ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ζήτησε εξηγήσεις για τα κριτήρια επιλογής του νέου Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης από τον Νίκο Παππά, αναφέροντας πως ο Χ. Σίμος φέρεται να συμμετείχε στις εκλογές του 2012 σε ομάδα επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και στοχοποίησης πολιτικών αντιπάλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.