Όταν ο λαϊκισμός δεν έχει όρια ενοχλεί και η Πρωτοψάλτη...

Όταν ο λαϊκισμός δεν έχει όρια ενοχλεί και η Πρωτοψάλτη...

Στον ΣΥΡΙΖΑ επανέρχονται στις παλιές καλές ημέρες της ιδεοληπτικής αντιπολίτευσης. Και καταγγέλλουν ακόμη και την ιδέα της αυτοκινούμενης συναυλίας της Πρωτοψάλτη που τόλμησε να περάσει και από το... Μαξίμου.

Αυτό που συνέβη με την υπόθεση της αυτοκινούμενης συναυλίας και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά την λογική. «Την ώρα που οι πολίτες παραμένουν σπίτια τους υπομονετικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας και απειλούνται καθημερινά με πρόστιμα αν βγουν έξω, ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε λογικό μαζί με ακόμα 50 άτομα και τον ανιψιό του να οργανώσουν "τυχαία" μία συναυλία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου» ήταν η αναφορά πηγών της Κουμουνδούρου.

Πηγών που έφτασαν στο σημείο να προσθέσουν ότι «λίγος σεβασμός τόσο στις θυσίες των πολιτών όσο και στην αγωνία τους για τους δικούς τους ανθρώπους, την πανδημία και το τι τους ξημερώνει στις δουλειές τους, δεν θα έβλαπτε».

Και δεν ήταν μόνο οι πηγές της Κουμουνδούρου. Οι Συριζαίοι ξεσπάθωσαν και στο διαδίκτυο με τον Νίκο Καρανίκα, πάλαι ποτέ σύμβουλο στρατηγικής του πρωθυπουργού που τελευταία έχει επανέλθει στο προσκήνιο, να κάνει ανάρτηση αναφέροντας: «Αυτή είναι η ΝΔ του Μωυσή Μητσοτάκη. Κουλτούρα απάτης όπως ο Νίκος Τάκης πρόεδρος της Τ.Ο της ΝΔ Αλεξάνδρειας με τον υφυπουργό του και τα Voucher της ντροπής και ενα το τσίρκο της ηθικής με την άριστη Βάνα να μας προτρέπει να συμπαθησουμε τον Κυριάκο που χειροκροτεί έκπληκτος, αποφεύγοντας το-ν Κούλη. Μας κυβερνάνε, μας κλέβουν, μας χρεοκοπούν και μπροστά στα μάτια μας, μας κοροϊδεύουν σκηνοθετώντας ακόμα και την 'έκπληξη' του δημάρχου ανιψιού. Μα πόσο ευχαριστημένοι μπορεί να είναι κάνοντας μέσα στον χρόνο της Πανδημίας τόσα αίσχη;»

Ο Παύλος Πολάκης συμπεριέλαβε σε ανάρτησή του το γεγονός ζητώντας μάλιστα έκλογές άμεσα. «ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ !!!
Κάντε εκλογές ...μην αργείτε ...ο ΚΡΟΤΟΣ θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του όπου παρουσιάζει τρεις φωτογραφίες και επιτίθεται κατά του κυριάκου Μητσοτάκη

Δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Στ. Κραουνάκης, ο οποίος μιλώντας ως δημιουργός άφησε αιχμές για την Άλκηση αν και δήλωσε πως δεν θα δεχθεί σχόλια που τυην προσβάλουν και δήλωσε πως δεν περίμενε όταν γραφόταν το τραγούδι Τα πιο ωραία λαικά ότι θα παιζόταν έξω από το Μαξίμου με... δεξιά κυβέρνηση.

«Οταν Γραφαμε Αυτο το Τραγουδι Τα πιο ωραια λαϊκα Δεν φανταζομασταν αυτη την Πιθανοτητα
Εξω Απο το Μξμ με δεξια κυβερνηση
Το λιγωτερο που μπορω να πω αφου χοροπηδα Κουλης και Μπακογιαννεικο
Ειναι να πληρωσουν με το Επιδομα και οσους εχουν αφησει Απ οξω
Δημιουργους,Μουσικους,Συγγραφεις,Εικαστικους.
Δεν θα δεχτω σχολια που προσβαλλουν την Αλκηστη.
Ο Καθενας ειναι υπευθυνος για τις Πραξεις του.
ΚΟΥΛΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ
*το βιντεο ΜΑΞΙΜΟΥ εξηφανισθη
Η αναμνησις κατεγραφη εν τουτοις.
Στη φωτογραφια οι δυο δημιουργοι ερημην των οποιων
Συνεβη η Δημοσια αυτη #εκτελεση
Σε προσφατη φωτογραφια διεκδικησης πνευματικων δικαιωματων ΕΔΕΜ
Εξω απο το ΥΠΠΟ»

Ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε την αντιπολίτευση σε όλα. Και επαναλαμβάνει και τη γνωστή τακτική της στοχοποίησης προσώπων αφού σε όλες τις αναρτήσεις συμπεριλαμβάνεται και η γνωστή καλλιτέχνης Άλκηστις Πρωτοψάλτη που «έκανε το λάθος» να αποδεχθεί την πρόταση του Δημάρχου Αθηναίων και να γυρίσει την Αθήνα πάνω σε μια καρότσα φορτηγού τραγουδώντας για τους κατοίκους τους Δήμους και όσους βρισκόντουσαν στους δρόμους εκείνη την ώρα.