Όταν ο Δήμαρχος Μαραθώνα μοιράζει χαστούκια

Όταν ο Δήμαρχος Μαραθώνα μοιράζει χαστούκια

H δημόσια εικόνα ανθρώπων που εκτίθενται στα κοινά πρέπει να είναι ανάλογη του ρόλου τους. Πολιτικοί, Δήμαρχοι οφείλουν να σκέφτονται, ειδικά όταν είναι γνωστοί να δίνουν το παράδειγμα. Κυρίως στους νέους.

Τον κάλεσαν να δώσει ένα βραβείο στα Μad Video Music Awards και αυτός, εκτός εαυτού, άρχισε να λέει διάφορα για τους managers του χώρου και να μοιράζει... χαστούκια.

Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη που έχει κάνει καριέρα μέσα από έναν περίεργο... αυθορμητισμό και έναν υπερβολικό αυτοσαρκασμό έχοντας αποκτήσει και ένα ιδιότυπο... ελευθέρας.

Μόνο που ξέφυγε χαστούκισε  έναν άνθρωπο σοβαρό στο χώρο των managers τον Γιάννη Κουτράκη (που έκανε γνωστό το συγκρότημα ΜΕΛΙSSES) αλλά και τον Γιώργο Αρσενάκο, επικεφαλής της Panik Group. 

Ακόμη και οι παρουσιαστές της ψυχαγωγικής εκπομπής κοιτούσαν έκπληκτοι το σχετικό video με τον Ηλία Ψινάκη να αφήνει καρφιά που όμως κανείς δεν καταλάβαινε ποιον αφορούσαν και για ποιο λόγο τα έλεγε.

Το θέμα για όσους το ξεχνούν είναι ότι αυτός ο άνθρωπος είναι Δήμαρχος. Έχει εκλεγεί για να είναι ο τοπικός άρχοντας του Δήμου Μαραθώνα. Και έχει και άλλες βλέψεις....

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews