Οργή Μαρινάκη για τη διαιτησία

Οργή Μαρινάκη για τη διαιτησία

Με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, τοποθετήθηκε για τη διαιτησία του αγώνα των Πειραιωτών στον Βόλο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του «δεν θα συμμετέχει πλέον σε αυτήν την κωμωδία, ούτε θα χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ αν δεν γίνουν άμεσα από την UEFA αλλαγές».

Σημειώνεται με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ καθώς και για πέναλτι που δεν δόθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Αναλυτικά η δήλωση του Β. Μαρινάκη:

«Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητίας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποι τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα.

Ήρθε η ώρα, οι υπεύθυνοι αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα φάνε αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια».