ΟΝΝΕΔ Talks #5: Ο Αδ. Γεωργιάδης για τις επενδύσεις ως μοχλό ανάπτυξης

ΟΝΝΕΔ Talks #5: Ο Αδ. Γεωργιάδης για τις επενδύσεις ως μοχλό ανάπτυξης

Με στόχο την ενημέρωση των νέων για ζητήματα που αφορούν στην αντιμετώπιση του κορονοϊού σε διάφορους τομείς, αλλά και για την επαναφορά στην κανονικότητα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαΐου στις 17:30 το πέμπτο "ΟΝΝΕΔ Talk", στο πλαίσιο του νέου κύκλου διαδικτυακών συζητήσεων της ΟΝΝΕΔ, με προσκεκλημένο τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης θα συμμετάσχει σε μια συζήτηση για τις νέες επενδύσεις που έρχονται στη χώρα μας και το ρόλο τους ως μοχλό ανάπτυξης για την οικονομία, τις εξελίξεις γύρω από τα επενδυτικά σχέδια σε συνάρτηση με τις αλλαγές που έχουν επέλθει στην οικονομία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο Υπουργός θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και των συμμετεχόντων στη συζήτηση, μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται και νέοι επιχειρηματίες.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Συνέχεια στα ΟΝΝΕΔ Talks με ακόμη μία ουσιαστική συζήτηση. Ευχαριστώ τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη για την αποδοχή της πρόσκλησης σε έναν ζωντανό και χρήσιμο διάλογο για τα επενδυτικά σχέδια που θα αναβαθμίσουν την ελληνική οικονομία».

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας με τους εξής τρόπους:

  • Στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση [email protected]
  • Μέσω μηνύματος στη σελίδα της ΟΝΝΕΔ στο facebook
  • Με μήνυμα στο Instagram της ΟΝΝΕΔ

Το πέμπτο ΟΝΝΕΔ Talk μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο YouTube, ενώ η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά και στα social media.