ΟΝΝΕΔ Talks #2: Ο Τ. Θεοδωρικάκος για το κράτος και την αυτοδιοίκηση την επόμενη μέρα

ΟΝΝΕΔ Talks #2: Ο Τ. Θεοδωρικάκος για το κράτος και την αυτοδιοίκηση την επόμενη μέρα

Με στόχο την ενημέρωση των νέων για ζητήματα που αφορούν στην αντιμετώπιση του κορονοϊού σε διάφορους τομείς, αλλά και το σχέδιο επαναφοράς στην κανονικότητα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Απριλίου στις 16:00 το δεύτερο κατά σειρά ΟΝΝΕΔ Talk, στο πλαίσιο του νέου κύκλου διαδικτυακών συζητήσεων της ΟΝΝΕΔ, με προσκεκλημένο τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ ο κ. Θεοδωρικάκος πρόκειται να αναπτύξει τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού και της αυτοδιοίκησης την περίοδο της πανδημίας, τις εθελοντικές δράσεις που μπορούν να βοηθήσουν τις ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας, καθώς και το σχέδιο δράσης του κράτους για την επόμενη μέρα.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Τα ONNEDTalks συνεχίζονται με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης. Είμαστε βέβαιοι για έναν ουσιαστικό διάλογο αναφορικά με τη λειτουργία του κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την επόμενη ημέρα της πανδημίας».

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας με τους εξής τρόπους:

  • Στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση [email protected]
  • Μέσω μηνύματος στη σελίδα της ΟΝΝΕΔ στο facebook
  • Με μήνυμα στο Instagram της ΟΝΝΕΔ

Το δεύτερο ΟΝΝΕΔ Talk μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCQqiEFCaD6svg9rd__EfHuA