ΟΝΝΕΔ: «Γινόμαστε εθελοντές, νοιαζόμαστε για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας»

ΟΝΝΕΔ: «Γινόμαστε εθελοντές, νοιαζόμαστε για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας»

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ καλεί τα μέλη της οργάνωσης να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια και να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική φόρμα εθελοντών προκειμένου μα βοηθήσουν όσους έχουν περισσότερο ανάγκη σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές και να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό όσων ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη:

Κατόπιν της πρόσκλησης που απευθύναμε από τις 17 Μαρτίου προς όλα τα μέλη της Οργάνωσης προκειμένου να βοηθήσουμε αυτούς που μας έχουν περισσότερο ανάγκη σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα μας, ήρθε η στιγμή να σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Από σήμερα, καλούμε ξανά όλα τα μέλη μας, καθώς και κάθε νέα και νέο, να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ, να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική φόρμα εθελοντών που βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο.συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», σε κάθε Δήμο της χώρας, με στόχο την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών κοινωνικής φροντίδας των ευάλωτων συμπολιτών μας.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε εκείνους τους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και σήμερα μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για όλους μας, είναι στο χέρι μας να δείξουμε αλληλεγγύη και ομοψυχία.

Νοιαζόμαστε για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας και βοηθάμε αυτούς που μας έχουν ανάγκη.

Ας γίνουμε όλοι εθελοντές.