ΟΝΝΕΔ: Ένα εκατομμύριο εμβολιασμοί, ένα ακόμη σημαντικό βήμα για να κερδίσουμε πίσω τις ζωές μας

ΟΝΝΕΔ: Ένα εκατομμύριο εμβολιασμοί, ένα ακόμη σημαντικό βήμα για να κερδίσουμε πίσω τις ζωές μας

Δύο μήνες σχεδόν μετά την έλευση του εμβολίου, σήμερα σπάσαμε το φράγμα του 1.000.000 εμβολιαστικών δόσεων, αναφέρει με σημερινή της ανακοίνωση η ΟΝΝΕΔ.

Με ένα σύστημα που λειτουργεί υποδειγματικά και με απόλυτη οργάνωση, έχουμε καταφέρει να θέσουμε τα θεμέλια για να δημιουργήσουμε ένα τείχος ανοσίας απέναντι στη νόσο Covid-19, αλλά και τις μεταλλάξεις της. Τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και ασφαλή και κάθε εμβόλιο που γίνεται μας φέρνει πιο κοντά στην ελευθερία.

Ας κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια να προφυλάξουμε όσα με κόπο χτίσαμε εδώ και ένα χρόνο. Ας διαφυλάξουμε τις προσπάθειες και τις θυσίες μας. Με την τήρηση των μέτρων και τον εμβολιασμό, κερδίζουμε πίσω τις ζωές μας, καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να μπορέσουμε μια και καλή να περάσουμε στην εποχή της ελευθερίας. Κάθε εμβολιασμός που γίνεται μας φέρνει ολοένα και πιο κοντά σ’ αυτό τον πολυπόθητο στόχο και σήμερα ξεπεράσαμε το 1.000.000. Με προσοχή και λίγη ακόμα υπομονή κερδίζουμε πίσω τις ζωές μας».