Ολυμπιακοί Αγώνες: Ασημένιο μετάλλιο για την ελληνική ομάδα πόλο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ασημένιο μετάλλιο για την ελληνική ομάδα πόλο

Μετά από μια σπουδαία εμφάνιση οι Έλληνες πολίστες κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο καθώς στον τελικό ηττήθηκαν από την Σερβία με σκορ 13 - 10. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, το πρώτο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες για το ελληνικό ανδρικό πόλο.

Από την άλλη οι Σέρβοι διατήρησαν τον τίτλο τους μετά το Ρίο το 2016.

Κ. Σακελλαροπούλου: Το ασημένιο μετάλλιο μας έδωσε μεγάλη χαρά στις δύσκολες ώρες που περνάμε
 

 Υπογραμμίζοντας το ήθος και την ευαισθησία των παικτών της εθνικής ομάδας πόλο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μέσω Twitter, τους συγχαίρει. Με την επιπλέον επισήμανση ότι η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου δίνει χαρά στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «η Εθνική ομάδα πόλο εκτός από τις λαμπρές της αγωνιστικές επιδόσεις επέδειξε, με τις δηλώσεις των παικτών της, ήθος και ευαισθησία. Η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου μας έδωσε, στις δύσκολες ώρες που περνάμε, μεγάλη χαρά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή!».

Αντιστοίχως, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter: 

«Η εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από μία εξαιρετική παρουσία. Θερμά συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές και όλο το επιτελείο για τη σπουδαία διάκριση.»