Ολυμπία Οδός: Από τη Δευτέρα συνεχίζουμε ασφαλείς

Ολυμπία Οδός: Από τη Δευτέρα συνεχίζουμε ασφαλείς

Με αφορμή την ελεύθερη μετακίνηση από τη Δευτέρα 18/5 εκτός νομού κατοικίας η Ολυμπία Οδός παρουσιάζει σε βίντεο τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία όλων μας στις εγκαταστάσεις του αυτοκινητόδρομου, από τα διόδια και τα σημεία εξυπηρέτησης πελατών, μέχρι τους σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών. 

Όπως τονίζει η Ολυμπία Οδός σε σχετική της ανακοίνωση, «από την πρώτη στιγμή, αντιμετωπίσαμε την υγειονομική κρίση με γνώμονα την προστασία των εργαζομένων και όσων -λίγων, αλλά πολύ σημαντικών ανθρώπων- συνέχιζαν να μετακινούνται από και προς τα νοσοκομεία, τις αγορές για ανεφοδιασμό προϊόντων και άλλες κρίσιμες για αυτή την περίοδο εργασίες».

Παράλληλα, η Ολυμπία Οδός στήριξε τον κεντρικό εθνικό σχεδιασμό για αντιμετώπιση της κρίσης και βοήθησε όσους το είχαν περισσότερο ανάγκη.

«Από τη Δευτέρα 18/5 μπορούμε και πάλι να μετακινούμαστε εκτός του Νομού κατοικίας μας», αναφέρει η Ολυμπία Οδός και τονίζει πως οι άνθρωποι της δεν σταμάτησαν να εργάζονται στα Κέντρα Διαχείρισης Κυκλοφορίας, τα περίπολα και τη βαριά συντήρηση του αυτοκινητόδρομου.

Το επόμενο διάστημα «Επιστρέφουμε, αλλά προσέχουμε. Συνεχίζουμε ασφαλείς», τονίζει η Ολυμπία Οδός.