Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη - Αλ. Τσίπρα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη - Αλ. Τσίπρα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κυρ. Μητσοτάκη, με τον Α. Τσίπρα, στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή η οποία πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερώσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής αλλά και για τις εξελίξεις στο μέτωπο των ελληνοτουρκικών. 

Μπαίνοντας στο γραφείο ο κ. Τσίπρας είπε «γεια σου, Κυριάκο», η απάντηση ήταν «γειά σου Αλέξη» και ακολούθησε ο χαιρετισμός με τους αγκώνες, «ο μόνος αποδεκτός χαιρετισμός λόγω κορονοϊού», όπως είπε ο πρωθυπουργός. Ακολούθως ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως «έχουμε πολλά θέματα σήμερα» και ο κ. Μητσοτάκης απάντησε «θα έχουμε άνεση χρόνου να τα συζητήσουμε».

Η συνάντηση γίνεται προκειμένου ο πρωθυπουργός να ενημερώσει για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ αλλά και για τις εξελίξεις στο μέτωπο των ελληνοτουρκικών. Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ζητήσει, λόγω των εξελίξεων στο Αιγαίο, να συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και να συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του πρωθυπουργού

- Στις 13:30, με την πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

- Στις 18:15 με τον πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκο Βελόπουλο.

- Στις 19:30 με τον γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Η συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρη Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, στις 9:30.