7ος χρόνος, ημέρα 2185η
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Οικονόμου: Οι εμβολιασμένοι πρέπει να πάρουν πίσω τη ζωή τους

Οικονόμου: Οι εμβολιασμένοι πρέπει να πάρουν πίσω τη ζωή τους

Επιβεβλημένα ήταν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση χτες για τους εμβολιασμένους σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να σημειώνει ότι ενίοτε το μήνυμα που δινόταν με τους περιορισμούς για τους πλήρως εμβολιασμένους και τα τοπικά lockdown ήταν αντιφατικά.

«Αυτοί που έχουν εμβολιαστεί πρέπει να πάρουν πίσω της ζωή τους», δήλωσε κατηγορηματικά στον ΑΝΤ1 επαναλαμβάνοντας ότι δεν πρέπει να εκπέμπουμε μηνύματα που μπερδεύουν τον κόσμο ή είναι αντίθετα με την κοινή λογική, φέρνοντας σαν παράδειγμα τα μέτρα για τα οδοντιατρεία, τα οποία διορθώθηκαν βέβαια άμεσα.

Ο κ. Οικονόμου, τόνισε ότι η ανακοίνωση των μέτρων δε σημαίνει ότι τελειώσαμε με τον κορονοϊό και η επισήμανση αυτή είναι ένα «καμπανάκι» κυρίως για τους ανεμβολίαστους οι οποίοι αρκεί να ρίξουν μια ματιά στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ για να πειστούν.

Σχετικά με τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΚΟ της Ν.Δ, ο κ. Οικονόμου είπε ότι ο κ. Μπογδάνος είχε προειδοποιηθεί πριν από περίπου 3 εβδομάδες, δημόσια από τον ίδιο, να μην επαναλάβει συμπεριφορές που δεν σχετίζονται με τις αξίες της παράταξης.

Συμπλήρωσε δε, πως η αντίδραση της Κυβέρνησης και του κ. Δένδια ήταν αυτή που έπρεπε. Ο κ. Οικονόμου είπε επίσης ότι η κυβέρνηση μας δικαιώνεται από την προτίμηση των πολιτών στις δημοσκοπήσεις.