7ος χρόνος, ημέρα 2187η
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Οικονόμου: O ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε φυσικό φαινόμενο λαϊκίζει - Δεν αλλάζει

Οικονόμου: O ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε φυσικό φαινόμενο λαϊκίζει - Δεν αλλάζει

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει σε κάθε φυσικό φαινόμενο μια ευκαιρία αντιπολίτευσης. Με φρικτούς λαϊκισμούς και ευφυολογήματα» σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή την ανάρτηση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο κ. Οικονόμου, ο ΣΥΡΙΖΑ «ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας λέει: «Πλημμύρισε ένα σχολείο; Φταίει η κυβέρνηση». Και με την ευκαιρία, «όχι στην αξιολόγηση» και πάλι «όχι στην ελληνογαλλική συμφωνία».

Σχετικά με την κακοκαιρία Μπάλλος που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα μας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει: Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία και φυσικά την ταλαιπωρία των πολιτών από ένα φαινόμενο πολύ μεγάλης έντασης, όπως έχουν προειδοποιήσει οι επιστήμονες».

«Η Πυροσβεστική και η Αστυνομία σπεύδουν να βοηθήσουν, το 112 έχει ενεργοποιηθεί και το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας συντονίζει το σύνολο του κρατικού μηχανισμού για να προστατεύσουμε ανθρώπινες ζωές, δημόσιες υποδομές και ιδιωτικές περιουσίες» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.