Οικονόμου: Ο Αλέξης Τσίπρας καπηλεύεται τις κρίσεις

Οικονόμου: Ο Αλέξης Τσίπρας καπηλεύεται τις κρίσεις

Για καπηλεία κρίσεων κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Πάτρα. Ο Γιάννης Οικονόμου σημειώνει ότι «η ελληνική κοινωνία γνωρίζει ότι όταν εμπιστεύθηκε τον κ. Τσίπρα τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα».

«Η χώρα διαθέτει, εν μέσω της μεγαλύτερης παγκόσμιας κρίσης μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, μια υπεύθυνη και σοβαρή Κυβέρνηση, που προσπαθεί συνεχώς να κάνει ό,τι είναι εφικτό για να στηρίξει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, έμπρακτα και όχι με παχιά λόγια και φούμαρα. Σε εντελώς άλλο μήκος κύματος ο κ. Τσίπρας: με την καπηλεία των κρίσεων, που σήμερα επιχειρεί, έχει ως μόνο του στόχο την εξυπηρέτηση των προσωπικών του επιδιώξεων. Στο όνομα του συμφέροντος του, ας καταστραφεί η Ελλάδα - αυτή είναι η φιλοσοφία του και την απέδειξε το 2015, όταν και βούλιαξε την χώρα. Η ελληνική κοινωνία γνωρίζει ότι όταν εμπιστεύθηκε τον κ. Τσίπρα τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα», αναφέρει σε ανακοίνωση του. 

«Δυστυχώς, η Ελλάδα έχει σήμερα τη χειρότερη κυβέρνηση, τη χειρότερη στιγμή», είχε αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε άρθρο του στην ιστοσελίδα thebest.gr ενόψει της σημερινής περιοδείας του στην Πάτρα. Την κατηγορεί ότι «εμμονικά συνεχίζει να αναπαράγει τη συνταγή της αποτυχίας της σε κάθε κρίση που ανακύπτει», ότι «ανοίγει το manual του νεοφιλελευθερισμού και λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής της». Μιλά για «αποτυχία» της στην πανδημία» και τώρα στη διαχείριση του κύματος ακρίβειας.