Οικονόμου για Τσίπρα: Όφειλε να ζητήσει μια συγγνώμη από τους κατοίκους της Λέσβου

Οικονόμου για Τσίπρα: Όφειλε να ζητήσει μια συγγνώμη από τους κατοίκους της Λέσβου

Σε ανάρτηση του στα social media o κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει μια συγγνώμη από τους κατοίκους της Λέσβου, σημειώνοντας παράλληλα πως «ο κ. Τσίπρας, στην περίοδο της πρωθυπουργίας του, διαχειρίστηκε το μεταναστευτικό ζήτημα καταστροφικά ».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Οικονόμου:

«Ο κ. Τσίπρας, στην περίοδο της πρωθυπουργίας του, διαχειρίστηκε το μεταναστευτικό ζήτημα καταστροφικά. Δέσμιος αφελών ιδεοληψιών, προέβη σε μια σειρά ολέθριων πειραματισμών σε βάρος τόσο των τοπικών κοινωνιών, όσο και των μεταναστών.

Σήμερα είδε από κοντά το έργο της Κυβέρνησης στη μείωση και διαχείριση των ροών, την οργάνωση των καταυλισμών, τη μέριμνα για τα ασυνόδευτα παιδιά και την αποσυμφόρηση της ακριτικής Ελλάδας. Μια πολιτική που βασίζεται σε υποδομές που γίνονται με διεθνείς διαγωνισμούς και όχι απευθείας αναθέσεις, όπως προέβλεπαν οι διατάξεις που η Κυβέρνησή του είχε θεσμοθετήσει.

Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να αποφύγει τη σύγκριση με τα τραγικά πεπραγμένα του. Όφειλε τουλάχιστον να ζητήσει ένα συγγνώμη από τους κατοίκους της Λέσβου.»