7ος χρόνος, ημέρα 2221η
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Οικονόμου για Τσίπρα: Μιλούσε πολλή ώρα προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει κάτι να πει

Οικονόμου για Τσίπρα: Μιλούσε πολλή ώρα προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει κάτι να πει

Δεν κατάφερε κάτι να πει ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σημειώνοντας ότι περισσότερο ακόμα και από την πρωτοφανή απουσία πρακτικών πολιτικών προτάσεων εμφανής η αδυναμία του να εκφέρει λόγο συγκροτημένο, με βάθος και τεκμηρίωση.

Όπως είπε ο κ. Οικονόμου στο ζήτημα της πανδημίας ο κ. Τσίπρας, αφού υπέθαλψε για μήνες την συμπαράταξη στενών του συνεργατών με τον πυρήνα των αντιεμβολιαστών, συνέχισε την τακτική του να μηδενίζει και να απορρίπτει χωρίς να προτείνει το παραμικρό.

Αναφορικά με τα εθνικά μας θέματα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ο κ. Τσίπρας «θέλει μια Ελλάδα μικρή, φοβισμένη και περιθωριοποιημένη, εκτός δικτύου διεθνών συμμαχιών. Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις, σε μια οβιδιακή μεταμόρφωση και μετά όλο αυτό το θόρυβο που προκάλεσε με την πρόταση εξεταστικής επιτροπής, μάθαμε απόψε ότι δεν υιοθετεί τις απόψεις των στελεχών του κόμματός του για την υποτιθέμενη αναξιοπιστία τους».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Οικονόμου:

Στο ζήτημα της πανδημίας ο κ. Τσίπρας, αφού υπέθαλψε για μήνες την συμπαράταξη στενών του συνεργατών με τον πυρήνα των αντιεμβολιαστών, συνέχισε την τακτική του να μηδενίζει και να απορρίπτει χωρίς να προτείνει το παραμικρό.

Στα εθνικά μας θέματα θέλει μια Ελλάδα μικρή, φοβισμένη και περιθωριοποιημένη, εκτός δικτύου διεθνών συμμαχιών. Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις, σε μια οβιδιακή μεταμόρφωση και μετά όλο αυτό το θόρυβο που προκάλεσε με την πρόταση εξεταστικής επιτροπής, μάθαμε απόψε ότι δεν υιοθετεί τις απόψεις των στελεχών του κόμματός του για την υποτιθέμενη αναξιοπιστία τους.

Στη σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Τσίπρα ένα πράγμα ξεχώρισε, περισσότερο ακόμα και από την πρωτοφανή απουσία πρακτικών πολιτικών προτάσεων• η αδυναμία του να εκφέρει λόγο συγκροτημένο, με βάθος και τεκμηρίωση.

Ο κ. Τσίπρας μιλούσε πολλή ώρα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει κάτι να πει. Δεν τα κατάφερε.