Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε

Έρευνα για να διευκρινιστεί πλήρως η αιτία που οδήγησε τον 27χρονο να σκοτώσει το 4χρονο αγοράκι του με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο, λίγο πριν από το μεσημέρι στην οδό Τυμφρηστού 12 στο Χαλάνδρι, διενεργείται από την Αστυνομία.

Πληροφορίες που ήρθαν αργότερα στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι ήταν ταραγμένη η σχέση του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα, με την εν διαστάσει σύζυγο του. Επιπλέον, ο 27χρονος φέρεται ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς είχε χάσει από μικρός τον πατέρα του, αλλά δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ.

Η τραγωδία, όπως εκτιμά ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία στο σπίτι, φαίνεται πως συνέβη αρκετές ώρες πριν αποκαλυφθεί, σήμερα το πρωί.

Ο 27χρονος πυροβόλησε το 4χρονο αγοράκι του με κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, πάνω στο κρεβάτι του και ύστερα έδωσε τέλος στην ζωή του με το ίδιο όπλο, ακριβώς δίπλα του.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση της Αστυνομίας, το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ήταν σε διάσταση εδώ και ένα χρόνο περίπου, για προβλήματα που προέκυψαν μεταξύ τους, καθώς ο άνδρας την κατηγορούσε για διάφορα, αλλά υπήρχε επαφή και η μητέρα πήγαινε συχνά στο σπίτι, όπου ζούσε ο πατέρας με το παιδί.

Γύρω στις 11.00 γειτόνισσα τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ανέφερε ο 27χρονος σκότωσε το παιδί του. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν πατέρα και παιδί νεκρούς και δίπλα την καραμπίνα την οποία ο 27χρονος κατείχε χωρίς άδεια και ερευνάται πώς έφτασε στα χέρια του.

Λίγο αργότερα έφτασε στο σπίτι και η νεαρή μητέρα, η οποία έμαθε τι συνέβη και έχει υποστεί σοκ. Η κατάθεσή της αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα για το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα και η αυτοκτονία, όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της. Το πως βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την Αστυνομία.