ΓΔ: 902,04 2,14 (0,24 %)

Τζίρος: 72,38 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1991η
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

ΓΔ: 902,04 2,14 (0,24 %)

Τζίρος: 72,38 εκατ. €   RT

Οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Πολιτισμού παίρνουν θέση

Οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Πολιτισμού παίρνουν θέση

Με τη φράση του αρχαίου ρήτορα Λυσία «Των συκοφαντών έργον εστί και τους μηδέν ημαρτηκότας εις αιτίαν καθιστάναι» απαντά η Ομοσπονδία των Εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού σε όσους έκαναν σήμερα αντιπολίτευση για τις πινακίδες στην Ακρόπολη. Η φράση σημαίνει «το έργο των συκοφαντών είναι να εμπλέκουν σε κατηγορίες εκείνους που δεν έχουν πράξει κανένα κακό» και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ- ΥΠΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει:

«Από τον Λυσία, τον Δημόκριτο και τον Αριστοτέλη, τον 5ο και τον 4ο αιώνα π.Χ, μέχρι σήμερα, τα θύματα των συκοφαντών βρίσκονται στη δύσκολη θέση να αγωνίζονται για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας, του έργου και της εντιμότητας τους. Κόντρα στην αέναη χυδαιότητα και στα αισχρά ψέματα των «επαγγελματιών» του είδους.

Έτσι και στο ΥΠ.ΠΟ.Α., στο οποίο δυστυχώς παρεπιδημούν «διάδοχοι» του Θράσυλλου από τα Άβδηρα, τα φαινόμενα συκοφαντικών επιθέσεων, σε όσους δεν έχουν ενδώσει στους «εκβιασμούς» συγκεκριμένων μειοψηφικών ομάδων που ήθελαν το Υπουργείο Πολιτισμού «μαγαζί» τους , είναι καθημερινά.

Η τελευταία (μέχρι την επόμενη) επίθεση στην Υπουργό Πολιτισμού, κ. Λίνα Μενδώνη, εντάσσεται στο ίδιο σχέδιο που έχουμε καταγγείλει κατ’ επανάληψη ως Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. Πρόκειται για ένα σχέδιο με γνωστούς συντελεστές και γνωστούς στόχους.

Αυτοί οι επαγγελματίες συκοφάντες, πιστοί στο δόγμα Γκαίμπελς «Λέγε, Λέγε κάτι θα Μείνει» δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πτοηθούν από τις τρανές αποδείξεις που δημοσιοποιήθηκαν. Ποσώς τους ενδιαφέρει αν αποδείχθηκε περίτρανα πως η Υπουργός ουδέποτε είχε την παραμικρή πρόθεση να μπει το όνομα της σε «πλάκες» στο αναβατόριο της Ακρόπολης και στην είσοδο του Αρχαιολογικού χώρου, όπως σκαιά την κατηγόρησαν οι «γνωστοί- άγνωστοι» του ΥΠ.ΠΟ.Α.

Εκείνο που ενδιέφερε τους συκοφάντες ήταν να επιτεθούν, για ακόμη μία φορά στην Υπουργό Πολιτισμού. Πρόκειται εξάλλου για το μόνο «έργο» που μπορούνε να κάνουν.

Όμως αυτό το «έργο» στρέφεται ενάντια στους εργαζόμενους στο ΥΠ.ΠΟ.Α κατ’ αρχήν, στην πρόοδο του Υπουργείου εν συνεχεία και στις αρχές της δημοκρατίας εντέλει. Εμείς, ως Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ., κάνουμε απολύτως σαφές, προς πάσα κατεύθυνση, πως θα συνεχίσουμε να αντιμαχόμαστε αυτόν τον φασισμό των δήθεν προοδευτικών που είναι καθαροί «πλασιέ συμφερόντων» στο ΥΠ.ΠΟ.Α !»

Διαβάστε ακόμα:

ΥΠΠΟΑ: Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί επί του Βράχου

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σταματήσει την λασπολογία - Κρεσέντο καταστροφολογίας από τον Αλ. Τσίπρα