Οι εργαζόμενοι στην Υγεία έχουν το δικό τους μήνυμα

Οι εργαζόμενοι στην Υγεία έχουν το δικό τους μήνυμα

Ένα πρόσωπο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες (….) ανάμεσά μας. Μια φυσιογνωμία με υψηλό συμβολισμό, που θα συναντήσουμε στους δρόμους, στις στάσεις των λεωφορείων αλλά και έξω από τα νοσοκομεία στα οποία γίνεται η αναμέτρηση με τον covid. Είναι το πρόσωπο της μάχης κατά του κορoνοιού, προς το οποίο ο ‘Όμιλος Πολίτη, με τον δικό του τρόπο εκφράζει τις ευχαριστίες του, μέσα από μια καμπάνια ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης ενός μεγάλου αγώνα…

Στη μάχη που δίνει εδώ και ένα περίπου χρόνο η ελληνική κοινωνία απέναντι στον κορoνοϊό σημειώθηκαν απώλειες. Καταγράφηκαν όμως και μεγάλες νίκες. Κι αν υπάρχει κάτι που κερδίσαμε ως κοινωνία, αυτό είναι η προσφορά.

Πρωταγωνιστές στο πεδίο της προσφοράς είναι φυσικά οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας. Οι άνθρωποι που έδωσαν με αυτοθυσία τη μάχη απέναντι στον «αόρατο εχθρό». Επιτυγχάνοντας όμως ορατά και χειροπιαστά αποτελέσματα.

Γιατροί, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, κι όλοι όσοι ρισκάρουν το πολυτιμότερο αγαθό, ώστε εμείς οι υπόλοιποι, να γυρίσουμε το συντομότερο πίσω στην κανονικότητα και με ασφάλεια δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Στους πρωταγωνιστές της μάχης αυτής, ο Όμιλος Πολίτη αισθάνθηκε την ανάγκη να απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Μπορεί να μην ξέρουμε το όνομά τους, αλλά αν η δύναμη, η αυταπάρνηση, η αξιοπρέπεια, η γενναιοδωρία, είχαν πρόσωπο, αυτό θα ήταν το δικό τους.

Και σε αυτό το πρόσωπο είναι αφιερωμένο το μεγάλο ευχαριστώ, που ήδη κυκλοφορεί δίπλα τους, ως ελάχιστο δείγμα εκτίμησης και αναγνώρισης, της πολύμηνης προσπάθειάς τους. Εκφράζοντας έμπρακτα τον σεβασμό του σε αυτούς που μας δίνουν δύναμη. Και που η πράξη αυτοθυσίας τους θα μας συνοδεύει για πάντα.

Η εκστρατεία του Ομίλου Πολίτη περιλαμβάνει προβολή σε περισσότερες από 4.000 επιφάνειες σε όλη την Ελλάδα, σε κινούμενα μέσα και σε στάσεις λεωφορείων. Σε κεντρικούς οδικούς άξονες, καθώς και έξω από τα νοσοκομεία αναφοράς covid.

Στοχεύει στο να δώσει κουράγιο σε αυτούς τους ανθρώπους την ώρα που ξεκινούν τη βάρδια τους και να τους γεμίσει ευγνωμοσύνη την ώρα που ολοκληρώνουν τον καθημερινό τους αγώνα. Παράλληλα αποσκοπεί να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό, προτρέποντάς το έμμεσα να ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών και να τηρεί τα μέτρα ασφάλειας & υγιεινής, σεβόμενο τον κόπο αυτών των ανθρώπων.

Ο Όμιλος Πολίτη, με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, είναι συνυφασμένος με τις δραστηριότητες κοινωνικής ευθύνης και ευαισθητοποίησης. Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λευκωσία, αλλά και δυναμικό 320 ανθρώπων, δραστηριοποιείται στον τομέα των Τεχνολογιών Έξυπνων Πόλεων - μέσα από συνεργασίες με κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες στη διαχείριση απορριμμάτων, την ηλεκτροκίνηση, την πυρασφάλεια και του Real Estate. Δυναμικό παρών, όμως έχει και στο χώρο των Media, μέσω των ραδιοφωνικών σταθμών Sfera 102.2, Μουσικός 98.6 και Music 89.2, όπως επίσης και της Politis Out of Home. Πρόκειται για την εταιρεία η οποία ανέλαβε και την υλοποίηση της καμπάνιας «Νιώθουμε τον αγώνα σας – Σας ευχαριστούμε».

Η Politis Out Of Home κατέχει σήμερα ηγετική θέση στο χώρο της υπαίθριας διαφήμισης, με περισσότερες από 9.200 θέσεις προβολής, διαχειριζόμενη τις στάσεις λεωφορείων στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Όπου δραστηριοποιείται, ενισχύει οικονομικά την τοπική κοινωνία, τόσο αναλαμβάνοντας πλήρως τον εξοπλισμό και τη συντήρηση των στάσεων, όσο και μέσω δωρεών (π.χ. ανάπλαση χώρων πρασίνου), αναβαθμίζει την αισθητική των περιοχών, προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.