Οι Αλβανικές αρχές ζητούν εξηγήσεις από το δήμο για τα έξοδα κηδείας του Κατσίφα

Οι Αλβανικές αρχές ζητούν εξηγήσεις από το δήμο για τα έξοδα κηδείας του Κατσίφα

Οι αλβανικές αρχές κάλεσα εγγράφως τον δήμαρχο Δρόπολης να απαντήσει στο ερώτημα γιατί τα έξοδα της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα πληρώθηκαν από τον δήμο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο καθηγητής Θεοφάνη Μαλκίδη στο star «μέσα σε αυτό το κλίμα αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα το γεγονός ότι οι αλβανικές αρχές εγκαλούν το δήμαρχο Δρόπολης ούτε λίγο ούτε πολύ να απολογηθεί επειδή οι φτωχοί γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα δεν πλήρωσαν μόνοι τους τα έξοδα της κηδείας, αλλά τους βοήθησε ο δήμος».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας, Ιλίρ Μέτα επισκέφθηκε τα Σκόπια και φωτογραφήθηκε με αλβανόφωνους της περιοχής, κάνοντας το χαρακτηριστικό σήμα του αλβανικού εθνικισμού. Μαζί του και ο πρόεδρος του κοινοβουλίου των Σκοπίων.

Σε ανάρτηση σου στο Facebook σημειώνει : «Μαζί με τον ηγέτη της DUI, τον κ. Αχμέτι και άλλους αλβανούς πολιτικούς ηγέτες στη Μακεδονία, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στα Παλαιά Σκόπια, συναντήσαμε δεκάδες αδελφούς και αδελφές αίματος στους οποίους δίνουμε συγχαρητήρια για την 110η επέτειο του αλφαβήτου Αλβανική γλώσσα που τίμησαν το λαμπρό έργο εκατοντάδων Αλβανών πατριωτών από την εποχή του Skanderbeg μέχρι σήμερα...»