Οδηγός αγνοείται στην Κρήτη αφού παρασύρθηκε από χείμαρρο - Εντοπίστηκε το όχημά του

Οδηγός αγνοείται στην Κρήτη αφού παρασύρθηκε από χείμαρρο - Εντοπίστηκε το όχημά του

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρχές στην Κρήτη το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς ένας άνδρας αγνοείται στην περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων, αφότου παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από ορμητικό χείμαρρο.

Ο 61χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας flashnews.gr, κινείτο με αγροτικό αυτοκίνητο και στην προσπάθειά του να προσεγγίσει σημείο που είχε τα πρόβατά του, παρασύρθηκε από χείμαρρο και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.

Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας το αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινε ο 61χρονος κτηνοτρόφος εντοπίσθηκε σε σημείο του ποταμού Βατουδιάρη.

Όπως δήλωσε στο «ekriti» o διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων της Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης, λίγο νωρίτερα διασώθηκαν άλλα δύο άτομα τα οποία είχαν παρασυρθεί με το αυτοκίνητό τους στο ίδιο σημείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Πυροσβεστικής, η υπηρεσία έλαβε κλήση για το περιστατικό στις 13:05 και στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα και συνολικά 12 άνδρες, μαζί με τις δυνάμεις της ΕΜΑΚ.

 Σημειώνεται ότι η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ημέρες όλη τη χώρα, δείχνει το χειρότερό της «πρόσωπο» στην Κρήτη με έντονες βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Διαβάστε ακόμα:

- Θερμοκρασίες υπό το μηδέν έφερε η «Ωκεανίδα» - Καταιγίδες στην Κρήτη
- Κακοκαιρία: Κλειστά σχολεία στην Αττική και στην περιφέρεια