Ο σύζυγος του θύματος περιέγραψε τον δράστη - Πού στρέφονται οι έρευνες
Εγκλημα στα Γλυκά Νερά

Ο σύζυγος του θύματος περιέγραψε τον δράστη - Πού στρέφονται οι έρευνες

Θέμα χρόνου, σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται η ΕΡΤ, φαίνεται πως είναι η ταυτοποίηση των αδίστακτων κακοποιών στην ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά, καθώς ο σύζυγος της 20χρονης που δολοφονήθηκε φέρεται να έχει περιγράψει στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά του δράστη. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ κάποια στιγμή η μπαλακλάβα που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δολοφόνου, έπεσε στον λαιμό του. Όπως κατέθεσε ο σύζυγος του θύματος, ο δράστης είναι έως 30 ετών, μελαμψός, με ύψος 1,72 και με περιττά κιλά. Φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του.

Σύμφωνα με τον 32χρονο, ο δράστης δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να φύγουν τους μίλησε σε μία γλώσσα που ο ίδιος δεν αναγνώρισε.

Οι έως τώρα εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τρεις ληστές οι οποίοι αποτελούν μέλη συμμορίας και χτυπούν κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση. Ακολουθούν δρομολόγιο διαφυγής αποφεύγοντας τις λεωφόρους. Μεγάλη βαρύτητα δίνεται στη μαρτυρία του 32χρονου πιλότου, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν αποκλείεται να δώσει και νέα κατάθεση. 

Το άλλο επίπεδο έρευνας αφορά τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, για DNA και αποτυπώματα. Επίσης σαρώνεται η ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας.

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρει ότι μετά την επικήρυξη των δραστών με 300.000 ευρώ, πολλοί πολίτες επικοινωνούν με τις αρμόδιες αρχές και φαίνεται πως ο κύκλος των υπόπτων έχει στενέψει. Στο μικροσκόπιο των αξιωματικών βρίσκονται συμμορίες ληστών με βίαιες συμπεριφορές. Η ταυτοποίηση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου.