Ο Σπίρτζης αφήνει τον ΟΑΣΘ στην τύχη του

Ο Σπίρτζης αφήνει τον ΟΑΣΘ στην τύχη του

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης επιλέγει να αφήσει τον ΟΑΣΘ στην τύχη του, επισημαίνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

"Επιβεβαίωση της αποτυχίας του και της αδιέξοδης κατάστασης που έχει οδηγηθεί ο ΟΑΣΘ, αποτελεί η δήλωση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη ότι "δεν θα ενεργοποιήσουμε τον ΑΣΥΘ, δηλαδή το σχήμα που διαδέχεται τον ΟΑΣΘ" , αναφέρει το ΕΚΘ.

Κατηγορεί, δε, τον υπουργό ότι ρίχνει το μπαλάκι στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και τους εργαζόμενους και τους εκβιάζει, λέγοντας ότι "δεν θα ενεργοποιήσουμε τον ΑΣΥΘ, ούτε θα κάνουμε κάτι άλλο. Αυτό θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός με τις επιλογές που θα κάνει στις εθνικές εκλογές".

Τέλος, το ΕΚΘ σημειώνει στην ανακοίνωσή του ότι ο κ. Σπίρτζης, πρέπει να δώσει εξηγήσεις στους Θεσσαλονικείς "για τις υποβαθμισμένες υπηρεσίες του ΟΑΣΘ, που με φλύαρες δηλώσεις του περί κυκλοφορίας 500 λεωφορείων πριν δυο χρόνια, φτάσαμε σήμερα στην κυκλοφορία μόλις 350 λεωφορείων, μειωμένα κατά 35% αλλά και στην επιδείνωση της παρεχόμενης εξυπηρέτησης του κοινού".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ