Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, 14:50

-A +A

Ο πιο δημοφιλής υπουργός της κυβέρνησης ο Βασίλης Κικίλιας

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, 14:50
Ο πιο δημοφιλής υπουργός της κυβέρνησης ο Βασίλης Κικίλιας
-A +A

Πιο δημοφιλής υπουργός την ώρα της κρίσης με τον κορονοϊό αναδεικνύεται ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, με το 61% των πολιτών να εκφράζουν ικανοποίηση από το έργο του, σύμφωνα με έρευνα κοινής γνώμης της Opinion Poll.

Η έρευνα διενεργήθηκε για να διερευνηθεί η ικανοποίηση των πολιτών από το έργο και την εικόνα των υπουργών της Κυβέρνησης στην παρούσα χρονική στιγμή που τα κυρίαρχα ζητήματα της χώρας είναι η δημόσια υγεία και η προστασία της από τον νέο κορονοϊό που μαστίζει την υφήλιο, σε συνδυασμό με το μεταναστευτικό / προσφυγικό ζήτημα εξαιτίας των φυσικών συνόρων της Ευρώπης με την Ανατολή.

«Ψήφο εμπιστοσύνης» δίνουν οι πολίτες και στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια με ποσοστό 58% για τους χειρισμούς του στο αμέσως σημαντικότερο θέμα των ημερών, την ασφάλεια των συνόρων μας.

Ακολουθούν οι υπουργοί: Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος με 54%, Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με 52%, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με 51%, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης με 47%, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με 46%, Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος,Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης με 43%.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα