O Παπαδημούλης ανακάλυψε πως ο κορονοϊός είναι... ταξικός

O Παπαδημούλης ανακάλυψε πως ο κορονοϊός είναι... ταξικός

Αριστεροί, χαμηλά εισοδήματα και λοιποί φίλοι, ομοϊδεάτες και συνοδοιπόροι του Δ. Παπαδημούλη δεν πρέπει να ανησυχούν για τον κορονοϊό. Διότι είναι ταξικός. Αυτό τουλάχιστον περιγράφει με ανάρτησή του στο  Twitter όπου αναφέρει πως τα πρώτα κρούσματα ήρθαν από το Μιλάνο και τα πρώτα μέτρα αφορούσαν το Κολλέγιο Αθηνών και όχι μόνο...

Έτσι, ο  αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έπιασε το νήμα από το Μιλάνο - την πόλη, δηλαδή, όπου κόλλησαν τον ιό οι Έλληνες που τον έφεραν εδώ. Συνέχισε με το Κολέγιο Αθηνών, όπου φοιτούν τα παιδιά της 40χρονης που διαγνώστηκε με τον κορονοϊό. Πέρασε στην Τράπεζα Πειραιώς, όπου εργάζεται η 40χρονη - αν και δεν την κατονομάζει, αποκαλώντας την απλώς «ιδιωτική τράπεζα». Μετά, ο κ. Παπαδημούλης έμπλεξε τον δήμο Θεσσαλονίκης (και όχι απλώς την πόλη όπου εντοπίστηκε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα) και τη Βουλή, μολονότι τα κρούσματα στο Κοινοβούλιο παρέμειναν απλώς ύποπτα και δεν επιβεβαιώθηκαν. Και ενθυμούμενος τους πύρινους λόγους του κατά της διαπλοκής, τερμάτισε τη διαδρομή του στον Σκάι, ο οποίος επίσης δεν έχει σχέση με κάποιο κρούσμα παρά μόνον τη συστέγαση στο κτίριο με την εταιρεία όπου εργάζεται ο σύζυγος της 40χρονης.

Όλα αυτά, όμως, έγιναν ένα και με μια πινελιά από... μεταναστευτικό για να τα συνδέσει  και να «καρφώσει» εμμέσως την κυβέρνηση και την επάρατο Δεξιά  κατέληξαν στην εξής ανάρτηση: «Αυτό που τα πρώτα κρούσματα κορωναιού (sic) μας ήλθαν από το Μιλάνο και τα πρώτα μέτρα αφορούν στο Κολλέγιο Αθηνών, ιδιωτική τράπεζα, το δήμο Θεσ/κης (sic), τη Βουλή και τον Σκάι, είναι ασφαλώς τυχαίο. Είναι όμως ταυτόχρονα και ένα χαστούκι στον ρατσισμό, την άγνοια και την απύθμενη βλακεία!», έγραψε.