Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ καλεί τον πατέρα του να εξαπολύσει «ολοκληρωτικό πόλεμο»

Ο  Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ  καλεί τον πατέρα του να εξαπολύσει «ολοκληρωτικό πόλεμο»
APimages

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ παρότρυνε  τον πατέρα του να εξαπολύσει "ολοκληρωτικό πόλεμο" εναντίον της εκλογικής "νοθείας" που διαπράττεται, κατ’ αυτόν, απειλώντας παράλληλα όσους Ρεπουμπλικάνους δεν σταθούν στο πλευρό του.

"Το καλύτερο για το μέλλον της Αμερικής" είναι ο πρόεδρος Τραμπ να "κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο γι’ αυτές τις εκλογές και να αποκαλύψει όλη τη νοθεία, την κλεψιά, τους νεκρούς/ετεροδημότες ψηφοφόρους, όλα αυτά που γίνονται εδώ και υπερβολικά πολύ καιρό", υποστήριξε ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter. "Είναι καιρός να καθαρίσουμε αυτό το χάος και να σταματήσουμε να μοιάζουμε με μπανανία", πρόσθεσε ο ίδιος.

"Δεν θα σας ξεχάσουν οι ψηφοφόροι σας" τόνισε με νόημα ο Τραμπ Τζούνιορ ζητώντας από τα στελέχη του κόμματος να στηρίξουν τον πρόεδρο. Παράλληλα ο γιος του προέδρου αναφέρθηκε σε "όσους τρέφουν ελπίδες για υποψηφιότητα το 2024" χωρίς να τους κατονομάσει.

Η διαχείριση του Twitter τοποθέτησε σύντομα ειδική σήμανση στο μήνυμα αυτό του Τραμπ τζούνιορ, χαρακτηρίζοντας το περιεχόμενό του "αμφισβητούμενο" και "παραπλανητικό".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ