7ος χρόνος, ημέρα 2230η
Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτη δήλωση Τζανακόπουλου: «Ο Μητσοτάκης μετατρέπεται σε Ορμπάν»

«Ο Μητσοτάκης μετατρέπεται σε Ορμπάν»

Με την κατάσταση να παραμένει έκρυθμη στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο και χιλιάδες μετανάστες να επιχειρούν να εισβάλουν στη χώρα, ο Δ. Τζανακόπουλος εξαπολύει επίθεση προσωπικά κατά του Κυρ. Μητσοτάκη λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός σκοπεύει να μετατραπεί σε «Ορμπάν της νοτιοανατολικής Ευρώπης»

Συγκεκριμένα, δείχνοντας τη γραμμή που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Δ. Τζανακόπουλος μιλώντας στον Αθήνα 9,84 δήλωσε «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κ. Μητσοτάκης καθυστερεί να ζητήσει έκτακτη Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής. Εκτός αν σκοπεύει να μετατραπεί στον Όρμπαν της νοτιοανατολικής Ευρώπης» επιχειρώντας ουσιαστικά να ανοίξει εκ νέου θέμα συμπεριφορών και ενεργειών.

Η δήλωση αυτή έρχεται τη στιγμή που η κυβέρνηση επιχειρεί να αντιμετωπίσει τα καραβάνια μεταναστών, και όχι προσφύγων από την Συρία, που προέρχονται από άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και ποινικών, που υποβοηθούμενοι από την Τουρκική κυβέρνηση επιχειρούν να μπουν στην Ελλάδα με κάθε τρόπο.

Επίσης ο Δ. Τζανακόπουλος δήλωσε ότι «Η κυβέρνηση πρέπει να διεθνοποιήσει το ζήτημα και να αναλάβει άμεσα τις ανάλογες πρωτοβουλίες, καθώς αυτή την κρίση δεν μπορεί να τη διαχειριστεί η Ελλάδα μόνη της» αν και ο Πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή έχει επικοινωνήσει με τους ηγέτες της Ε,Ε διεθνοποιώντας το θέμα που έχει προκύψει από τους εκβιαστικούς χειρισμούς Ερντογάν.