Ο Κ. Κατσίκης αμφισβητεί ότι η επίθεση στο γραφείο του έγινε από τον Ρουβίκωνα

Ο Κ. Κατσίκης αμφισβητεί ότι η επίθεση στο γραφείο του έγινε από τον Ρουβίκωνα

Σε μια απονενοημένη προσπάθεια να συντηρήσει την ρητορική της κυβέρνησης, περί αποστασιών και «ακροδεξιών ομάδων», επιδόθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κ. Κατσίκης, αμφισβητώντας ευθέως ότι πίσω από την επίθεση στο γραφείο του ήταν ο Ρουβίκωνας.

«Σας ζητώ συγγνώμη γιατί σήμερα δεν κατάφερα να ασκήσω τα καθήκοντα μου ως κοινοβουλευτικός  εκπρόσωπος, διότι είχα να αντιμετωπίσω μια επίθεση κακοποιών στοιχείων, ευτυχώς μιας αποτυχημένη προσπάθεια εισβολής», είπε αρχικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και λίγο αργότερα υποστήριξε ότι αμφισβητεί και προβληματίζεται για την ταυτότητα αυτών που επιχείρησαν να μπουν στο γραφείο του.

«Όταν θα έχω τα στοιχεία δηλαδή από ποιον, τότε αυτά τα στοιχεία θα είναι στη διάθεσή σας», είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης, ενώ σε άλλο σημείο της παρέμβασής του στη Βουλή, είπε ευθέως ότι δεν γνωρίζει αν πρόκειται όντως για τον Ρουβίκωνα. «Να δούμε αν πραγματικά πρόκειται για το Ρουβικώνα, κι αν είχε αυτή η οργάνωση μάθει το μάθημα της από τα φροντιστήρια που είχαν παρακολουθήσει», προσέθεσε.

Εκτίμησε, δε, ότι τόσο η ενέργεια όσο και η ανάληψη ευθύνης «δεν ήταν επιτυχημένη» και χαρακτήρισε την επίθεση αφενός άνανδρη αφετέρου «τρομοκρατική ενέργεια».

Αλέξανδρος Διαμάντης