Ο Κ. Αρβανίτης «μαθαίνει» σε ζωντανή μετάδοση ότι είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ...

Ο Κ. Αρβανίτης «μαθαίνει» σε ζωντανή μετάδοση ότι είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ...

Ακόμα μία... χαρακτηριστική σκηνή έλαβε χώρα στη συχνότητας της δημόσιας τηλεόρασης, όταν ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, που γνώριζε την υποψηφιότητά του ως ευρωβουλευτής, εμφανίσθηκε να... ενημερώνεται σε ζωντανή σύνδεση πως βρίσκεται μεταξύ των ονομάτων που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής συνδέθηκε με τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου για να πληροφορηθεί ποιοι είναι οι πρώτοι 16 υποψήφιοι ευρωβουλευτές, με τον ρεπόρτερ που διάβαζε τα ονόματα να δείχνει αμήχανος όταν έφτασε στο όνομα του Κώστα Αρβανίτη.

«Τώρα για σένα δεν ξέρω πώς να το αναφέρω, να πω συγχαρητήρια;» ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον Κ. Αρβανίτη να του απαντά: «Αστα να πάν' στο διάολο. Εντάξει, πάμε παρακάτω...»

Ο Κώστας Αρβανίτης ανέφερε στη συνέχεια ότι - όπως είναι απόλυτα λογικό - γνώριζε ήταν ενήμερος εδώ και μέρες, λέγοντας πως «δέχθηκα την πρόταση και πήρα την επίπονη απόφαση» και μετά... αποχώρησε από την εκπομπή, λέγοντας ότι δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του για την Ευρωβουλή.

Το ερώτημα είναι ωστόσο γιατί ξεκίνησε την εκπομπή, εφόσον γνώριζε ήδη ότι επίκειται η ανακοίνωση του ονόματός του.

Ακολούθως μάλιστα αποχαιρέτησε το κοινό της ΕΡΤ με βίντεο στο οποίο αποχαιρετούσε τους συνεργάτες του και τίτλο «γεια σας παίδες», με τον Κ. Αρβανίτη να λέει «παίρνω τον Οβελίξ και αποχωρώ. Η εκπομπή θα συνεχιστεί όπως πρέπει».

Μετά το διάλειμμα δε, ο παρουσιαστής παρέδωσε την παρουσίαση εκπομπής στην Φωτεινή Λαμπρίδη που είπε χαρακτηριστικά: «Δεν γλιτώνεις καμιά φορά το εγκεφαλικό». Να σημειωθεί πως η κα Λαμπρίδη είναι σύζυγος του επίσης υποψηφίου Στέλιου Κούλογλου.