Ο δήμος Αθηναίων στηρίζει τα εμπορικά καταστήματα της πόλης

Ο δήμος Αθηναίων στηρίζει τα εμπορικά καταστήματα της πόλης

Από αύριο όλες οι προσφορές και οι εκπτώσεις των καταστημάτων-επιχειρήσεων της Αθήνας, θα μπορούν να προβάλλονται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.athensisback.gr, που δημιούργησε ο δήμος για τη στήριξή τους, δίνοντας έτσι σε κατοίκους και επισκέπτες ένα επιπλέον κίνητρο να βγουν έξω, να κάνουν τις αγορές τους και να διασκεδάσουν στην πόλη -τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας και τις προβλεπόμενες οδηγίες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Τη σχετική πρωτοβουλία «Athens is Back», ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρο Καφούνη και τα μέλη του Δ.Σ. Η δράση θα διαρκέσει έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

«Στηρίζουμε με πράξεις και αξιοποιώντας την τεχνολογία, κάθε επιχείρηση, κάθε επαγγελματία που σηκώνει το βάρος από τις επιπτώσεις της πανδημίας. Και το κάνουμε μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης. Γιατί μπορούμε να δημιουργήσουμε και να πετύχουμε πράγματα όταν προσπαθούμε όλοι μαζί», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπακογιάννης. Από την την πλευρά του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, υπογράμμισε ότι «η καμπάνια "Athens is Back" αποτελεί την πρώτη μίας σειράς πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουμε σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων, με στόχο να ενημερώσουμε το κοινό για τις υπηρεσίες και τις μοναδικές προσφορές που θα βρει ο καταναλωτής που επισκέπτεται το μεγαλύτερο και καλύτερο "Εμπορικό Κέντρο" της χώρας: την αγορά της Αθήνας».