Ο Δ. Παπαδημούλης συνέκρινε τον κ. Γαβρόγλου με τον Αϊνστάιν

Ο Δ. Παπαδημούλης συνέκρινε τον κ. Γαβρόγλου με τον Αϊνστάιν

Σε μια «ιδιαίτερη» σύγκριση προχώρησε σήμερα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης σε ανάρτηση του στο Twitter καθώς στην δικαιολογήσει την ακαταστασία που φάνηκε να επικρατεί στο γραφείο του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου τον συνέκρινε με τον Άλμπερτ Αϊνστάιν απευθυνόμενος στην Άννα Διαμαντοπούλου αλλά και τον δημοσιογράφο Πάσχο Μανδραβέλη που σχολίασαν σχετικά.

«Ο υπουργός Παδείας, το τραπέζι εργασίας και ένα πιθανό πρότυπο μελλοντικού πρωθυπουργού», έγραψε στο Twitter η κυρία Διαμαντοπούλου αναφερόμενη αντιστοίχως στον κ. Γαβρόγλου, το γραφείο του και τον μαθητή που τα μίλησε σε έντονους τόνους.

Σχολιάζοντας την εικόνα του γραφείου του υπουργού με τις πολλές στοίβες εγγράφων να την καταλύουν ο κ. Παπαδημούλης προχώρησε στον παραλληλισμό με την αντίστοιχη κατάσταση που επικρατεί στο γραφείο του Αϊνστάιν σε μια φωτογραφία, με την οποία συνόδευσε την ανάρτηση του.

«Δέστε την θλιβερή εικόνα του γραφείου αυτού του τύπου, Αινστάιν νομίζω τον έλεγαν. Με τέτοια ακαταστασία, σίγουρα θα ήταν αποτυχημένος. Χειρότερος και από τον Γαβρόγλου! Καμμία σχέση με «αριστεία»!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δ. Παπαδημούλης.

 

Φωτογραφία intime news