Ο Δ. Κουφοντίνας κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο Δ. Κουφοντίνας κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας «απόλαυσε» ο αδειούχος Δημήτρης Κουφοντίνας, αξιοποιώντας την άδεια (6η κατά σειρά) που εξασφάλισε από τις φυλακές, λίγο πριν τις γιορτές.

Ο Κουφοντίνας εθεάθη να περπατά σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, όπως αποκαλύπτει η φωτογραφία που δημοσιοποιεί το iefimerida.gr.  

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας φαίνεται να περπατά στην οδό Βουκουρεστίου με κατεύθυνση προς την πλατεία Συντάγματος, μαζί με τον γιο του Έκτορα και 4-5 ακόμη άτομα, ενώ πέρασε και από την οδό Σόλωνος.

Υπενθυμίζεται πως ο Κουφοντίνας πήρε την έκτη κατά σειρά άδειά του από τις αγροτικές φυλακές Βόλου, προκειμένου να περάσει την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά του. To πρωί της Παρασκευής 28/12 βγήκε από τις φυλακές Βόλου, όπου κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο και η άδειά του θα διαρκέσει -μαζί με τις δύο επιπλέον ημέρες που χορηγούνται, εκ του νόμου, ως «οδοιπορικά»- συνολικά έξι ημέρες.

Συνολικά από τον Νοέμβριο του 2017, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έχει λάβει τέσσερις 48ωρες άδειες και δυο των έξι ημερών. Το 2018 έχει βρεθεί εκτός φυλακής συνολικά 18 ημέρες.

Στην αρχή οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί ήταν αυστηρότεροι, αφού στις πρώτες άδειες είχε την υποχρέωση να παραμένει στο σπίτι του στον Βαρνάβα και να παρουσιάζεται κάθε ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Πλέον είναι υποχρεωμένος να παραστεί μονάχα μία φορά στο αστυνομικό τμήμα σε ολόκληρη τη διάρκεια της άδειάς του.