Ο Αμβρόσιος... στηρίζει τον Π. Κουρουμπλή

Ο Αμβρόσιος... στηρίζει τον Π. Κουρουμπλή

Την πλήρη υποστήριξή του στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή δίνει ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει μετά τη συνάντησή τους. Παράλληλα, ο μητροπολίτης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ χαρακτήρισε «κουφιοκεφαλάκηδες» όσους είναι απέναντι στον Παναγιώτης Κουρουμπλή, ενώ έκανε λόγο ότι «άνοιξαν οι συριζαίοι τα στόματά τους και λένε πάλι ανοησίες».

Στη συνέχεια υποστήριξε πως το 2015 είχε στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα ενώ τώρα απλώς ασκεί κριτική, καθώς ο λόγος του Θεού δεν συνάδει πλέον με τις ενέργειες του πρωθυπουργού ή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο μητροπολίτης ανέφερε πως ο κ. Κουρουμπλής είναι ήταν ευεργέτης του γηροκομείου το όπου είχαν συναντηθεί, και για αυτόν τον λόγο πήγε να τον υποδεχτεί. «Τον Κουρουμπλή θα τον στηρίξει η Εκκλησία», τόνισε.

Σημειώνεται ότι ο Π. Κουρουμπλής έχει βρεθεί στο επίκεντρο μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αμβρόσιο με πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να του ασκούν κριτική. Μάλιστα επικρίθηκε ακόμη και από το στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, υπουργό Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που δεν διαψεύστηκε επικοινώνησε μαζί του ο γραμματέας του κόμματος Π. Σκουρλέτης ζητώντας του αφ ενός εξηγήσεις αφ ετέρου να διορθώσει τα πράγματα.