7ος χρόνος, ημέρα 2094η
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Νοτοπούλου: Η Θεσσαλονίκη στερείται τη... Βυζαντινή της Πομπηία

Νοτοπούλου: Η Θεσσαλονίκη στερείται τη... Βυζαντινή της Πομπηία
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

«Η Θεσσαλονίκη στερείται τη Βυζαντινή της Πομπηία» αναφέρει σε προχθεσινό της tweet η Κατερίνα Νοτοπούλου, προκαλώντας νέο «πάρτι» στο διαδίκτυο.

Την ίδια ημέρα που η βουλευτής και τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ τουίταρε ότι η «Ξενοδοχία στη Θεσσαλονίκη αγωνιά», φέρνοντας στο νου μνήμες από τους… τσεο, έκανε και δεύτερη ανάρτηση, αυτή τη φορά για τα έργα του Μετρό στην Βενιζέλου.

«Η πόλη δεν θα συγχωρήσει αυτό το έγκλημα, η Θεσσαλονίκη με απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη και πρωτοστάτη τον δήμαρχο Κ.Ζέρβα στερείται τη Βυζαντινή της Πομπηία», ανέφερε χαρακτηριστικά, τροφοδοτώντας νέο τρολάρισμα στο διαδίκτυο. 

«Χιλιάδες τόνοι λάβας ξεχύθηκαν από τον Χορτιάτη και έθαψαν την Σαλονικιά Πομπιήα», «Μας στέρησαν τον βυζαντινό μας Βεζούβιο», «έχει ηφαίστειο η Θεσσαλονίκη;», είναι μερικές από τις δεκάδες αναρτήσεις μετά το νέο τιτίβισμα της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες η ίδια επανήλθε με νέο tweet στο θέμα της «Ξενοδοχίας» και επιχειρώντας να απαντήσει στα σχόλια που προκάλεσε η αρχική της ανάρτηση, παραθέτει εξώφυλλα εκθέσεων και δημοσιευμάτων που επικαλούνται τον επίμαχο όρο.