7ος χρόνος, ημέρα 2062η
Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Δωρεάν εξετάσεις για καρκίνο του δέρματος όλο τον Ιούνιο

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Δωρεάν εξετάσεις για καρκίνο του δέρματος όλο τον Ιούνιο

Τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν εξετάσεις για καρκίνο του δέρματος θα έχουν όσοι πολίτες το επιθυμούν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την Τρίτη 8 Ιουνίου και μέχρι το τέλος του μήνα, οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν προληπτικές εξετάσεις για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος προσφέρει δωρεάν και φέτος στους πολίτες η Β΄Κλινική Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων ΑΠΘ του νοσοκομείου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να υποβληθούν σε δερματολογική εξέταση από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και να δεχθούν τις απαραίτητες συμβουλές και παρεμβάσεις των ειδικών, ώστε να αντιμετωπίσουν έγκαιρα όποιο πρόβλημα διαγνωστεί.

Οι πολίτες μπορούν να προγραμματίζουν το ραντεβού τους γρήγορα και εύκολα, όλο το 24ωρο, μέσω των διαδικτυακών υπηρεσιών του νοσοκομείου, www.gnpap.gr.

Αυτό θα γίνεται σε τρία, απλά βήματα:

Μέσω της επιλογής «Ραντεβού», oι πολίτες θα κάνουν κλικ στο «κλείσιμο νέου ραντεβού».

Στη συνέχεια, θα επιλέγουν «Β΄ Δερματολογική ΑΠΘ- Σπίλων, Μελανώματος», και την ημέρα του ραντεβού που επιθυμούν, βάσει των προτεινόμενων ραντεβού που εμφανίζονται.

Όπως έγινε γνωστό, οι προληπτικές εξετάσεις θα γίνονται στις 09:00-13:00, στο χώρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, σε μέρες μη γενικής εφημερίας και οι πολίτες παρακαλούνται να προσέρχονται μισή ώρα πριν από το προγραμματισμένο ραντεβού.

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία του νοσοκομείου Παπαγεωργίου αποτελεί συνέχεια των εκδηλώσεων πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τις δερματικές ασθένειες, που υλοποιούνται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα τα τελευταία χρόνια.