ΓΔ: 925,83 1,53 (0,17 %)

Τζίρος: 68,57 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2052η
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

ΓΔ: 925,83 1,53 (0,17 %)

Τζίρος: 68,57 εκατ. €   RT

Nissan Alpha AutoTeam: 1η πανελλαδικά σε πωλήσεις

Nissan Alpha AutoTeam: 1η πανελλαδικά σε πωλήσεις

Την πρώτη θέση στις πανελλαδικές πωλήσεις επιβατηγών και φορτηγών αυτοκινήτων Nissan για το έτος 2020 κατέλαβε η Nissan Alpha AutoTeam, ενισχύοντας την πρωταγωνιστική της παρουσία στο δίκτυο επισήμων εμπόρων/επισκευαστών των αυτοκινήτων Nissan στην Ελλάδα.

Η θετική αυτή επίδοση έρχεται ως αποτέλεσμα της αμιγώς πελατοκεντρικής πολιτικής που ακολουθεί πιστά η Nissan Alpha AutoTeam, η οποία έχοντας ως κύριο μέλημά της την ικανοποίηση των μοναδικών αναγκών του κάθε καταναλωτή, κατάφερε να την εμπιστευθούν εκατοντάδες πελάτες για την απόκτηση του νέου τους Nissan.

Η Nissan Alpha AutoTeam θα συνεχίσει να δίνει έμφαση στις υπηρεσίες after sales και στην ικανοποίηση των πελατών της, προσφέροντάς τους προνομιακές διαδικασίες και προγράμματα για την συντήρηση του αυτοκινήτου τους.

Η Nissan Alpha AutoTeam στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα 2500 τετραγωνικών μέτρων, στη Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 96, στη Γλυφάδα, όπου φιλοξενούνται όλες τις οι υποδομές, όπως η έκθεση καινούριων αυτοκινήτων NISSAN, το συνεργείο, τα ανταλλακτικά, το τμήμα των αξεσουάρ, το φανοποιείο, ο φούρνος βαφής, ο χώρο φύλαξης και προετοιμασίας των οχημάτων, καθώς και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος παράδοσης των καινούριων αυτοκινήτων. Ενώ ξεχωριστή εγκατάσταση με τις κατάλληλες υποδομές αποτελεί ο χώρος έκθεσης των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.