ΓΔ: 907,08 7,66 (0,85 %)

Τζίρος: 81,54 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2024η
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021

ΓΔ: 907,08 7,66 (0,85 %)

Τζίρος: 81,54 εκατ. €   RT

ΝΕΟ CITROËN C4 C-CROSS & Ë- C4 C-CROSS - 100% ELECTRIC

ΝΕΟ CITROËN C4 C-CROSS & Ë- C4 C-CROSS - 100% ELECTRIC
 • Ορίζοντας ξανά τους κανόνες για τα crossovers, η Citroën θέλει να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού, αφήνοντας ταυτόχρονα και το στίγμα της.
 • Το νέο Ë-C4 C-Cross-100% Electric και το Νέο C4 C-Cross είναι η 10η γενιά των αυτοκινήτων κατηγορίας C της Citroën που έχουν αφήσει το στίγμα τους σε κάθε εποχή, με την άνεση και τον χαρακτήρα τους. Αυτή η νέα γενιά, θα αρχίσει να γράφει τη δική της ιστορία από τον Ιανουάριο του 2021, με τιμή εκκίνησης τα 17.950€!
 • To Νέο Citroën C4 C-Cross είναι το μοντέλο της νέας γενιάς από τη Citroën, εμπνευσμένο από τις ανάγκες των ίδιων των πελατών και τον τρόπο οδήγησής τους. Προσφέρεται ως 100% ηλεκτρικό, βενζινοκίνητο και με κινητήρα πετρελαίου, για να καλύψει κάθε ανάγκη και να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία, προσφέροντας μια μοντέρνα ιδέα γεμάτη χαρακτήρα. Έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να βρει κανείς στο επόμενό του αυτοκίνητο, για να πει πως, έτσι ορίζονται ξανά οι κανόνες της κατηγορίας.

«Με το νέο Ë-C4 C-Cross - 100% Electric και το Νέο C4 C-Cross, η Citroën κάνει μια ισχυρή επιστροφή στα Crossovers της κατηγορίας C, που είναι πολύ σημαντική για την Ευρωπαϊκή αγορά. Εκφράζοντας όλο το DNA της Citroën μέσω της καινοτόμου στάσης του και της εξαιρετικής άνεσης, αυτό το νέο μοντέλο προσφέρει στους πελάτες μια επιλογή 100% ηλεκτρικής, βενζινοκίνητης και πετρελαιοκίνητης, για να καλύψουν τις ανάγκες όσο το δυνατόν μεγαλύτερης μερίδας από τους εν δυνάμει αγοραστές».

Vincent Cobée, Διευθύνων Σύμβουλος της Citroën

- Το δυνατό concept: το νέο μοντέλο αποτελεί ένα πολύ δυνατό βήμα, σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό των αυτοκινήτων της Citroën. Διαθέτει μεγάλη απόσταση από το έδαφος και χρησιμοποιεί τροχούς μεγάλης διαμέτρου, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα επιβλητική και αεροδυναμική σιλουέτα, που ενσωματώνει χαρακτηριστικά από SUV, σε έναν δυναμικό coupe σχεδιασμό που προσφέρει πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης για να διαμορφώσει ο καθένας το αυτοκίνητο βάσει του προσωπικού του στυλ και αισθητικής.

- Επιλογή κινητήρα: Νέο Ë-C4 C-Cross - Το 100% Electric είναι το 5ο μοντέλο στο πλάνο εξηλεκτρισμού της γκάμας της Citroën, μετά τα C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid, Ami, ë-Jumpy και ë-SpaceTourer. Το Νέο C4 C-Cross διατίθεται επίσης με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

- Προηγμένη άνεση: όλα τα οφέλη του προγράμματος Citroën Advanced Comfort® για κορυφαία επίπεδα άνεσης για όλους, χάρη στην ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions®, τα καθίσματα Advanced Comfort ή τα Citroën Smart Pad Support ™ που τα βλέπουμε σε παγκόσμια πρεμιέρα. Μια εμπειρία άνεσης που ενισχύεται από τις 20 τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού, όπως το Highway Driver Assist, ένα ημι-αυτόνομο σύστημα οδήγησης επιπέδου 2 και 6 τεχνολογίες συνδεσιμότητας. Αυτές οι ιδιότητες ενισχύονται ακόμη περισσότερο στο νέο Ë-C4 C-Cross - 100% Electric που προσφέρει την εμπειρία ë-Comfort.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ

Μετά την επέκταση στην κατηγορία των SUV που χαρακτηρίστηκε από τα επιτυχημένα λανσαρίσματα των C3 Aircross SUV και C5 Aircross SUV, η Citroën κάνει μια ισχυρή επιστροφή στην αγορά των Crossovers. Με περισσότερες από 1.700.000 πωλήσεις στην Ευρώπη το 2019, η κατηγορία C (hatch & Crossovers) αποτελεί σχεδόν το 11% των συνολικών πωλήσεων και κατά συνέπεια, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την ευρωπαϊκή αγορά

 • Καινοτομία στην κατηγορία με δυναμικό στυλ

Η Coupe αεροδυναμική και η ρευστή σιλουέτα του νέου μοντέλου, αντανακλά την εταιρική σχεδιαστική ταυτότητα της Citroën, ιδίως με τη νέα υπογραφή από το φωτισμό LED εμπρός και πίσω, με μια νέα έκφραση στυλ που είναι πιο μυώδης και δυναμική. Το ζεστό και υψηλής τεχνολογίας εσωτερικό του εκφράζει άμεσα την ευεξία, τον εκσυγχρονισμό, ενώ η άνεση και η κορυφαία ευρυχωρία των πίσω επιβατών είναι επιπέδου Sedan. Κάθε πελάτης θα μπορεί να διαμορφώσει το αυτοκίνητό του, ώστε να ταιριάζει στη δική του εικόνα με 31 συνδυασμούς εξωτερικής διαμόρφωσης και 6 συνδυασμούς στην καμπίνα των επιβατών.

 • Επιλογές κινητήρα: 100% ηλεκτρικό, βενζίνη και πετρέλαιο

Νέο Ë-C4 C-Cross - 100% Electric, το 5o από τα μοντέλα που θα ωθήσουν στον εξηλεκτρισμό τη γκάμα της Μάρκας και το Νέο C4 C-Cross προσφέρουν στους πελάτες την άνεση να επιλέξουν ανάμεσα σε 3 τύπους κινητήρων υψηλής απόδοσης και αποδοτικότητας: 100% Electric 100 kW (136 hp) με αυτονομία 350 km που επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων, βενζινοκινητήρα προδιαγραφών Euro 6d νέας γενιάς με απόδοση από 100 hp έως 155 hp ή diesel μηχανικό σύνολο με απόδοση από 110 hp έως 130 hp.

 • Μια νέα έκφραση του προγράμματος Citroën Advanced Comfort®

Το νέο Ë-C4 C-Cross -100% Electric και το Νέο C4 C-Cross αποτελούν ένα νέο βήμα για το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®, προσφέροντας σύγχρονη πολύπλευρη άνεση για όλους. Η ανάρτηση με τα Progressive Hydraulic Cushions® και τα Advanced Comfort καθίσματα προσφέρουν απόλυτη άνεση στην οδήγηση. Η άνεση των επιβατών ενισχύεται από τον υπέροχο εσωτερικό χώρο, με κύρια χαρακτηριστικά του την ευρυχωρία, τον μεγαλύτερο στην κατηγορία χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, των έξυπνων αποθηκευτικών χώρων και το Smart Pad Support Citroën™. Η ξεκούραστη οδήγηση και η παραμονή των επιβατών στην καμπίνα, προκύπτει μέσα από μια χαλαρωτική και φωτεινή ατμόσφαιρα με ζεστά υλικά και την ηλεκτρική γυάλινη ηλιοροφή. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 20 τεχνολογίες που διευκολύνουν το έργο του, συμπεριλαμβανομένης του Highway Driver Assist, ενός ημι-αυτόνομου συστήματος οδήγησης επιπέδου 2 και των 6 τεχνολογιών σύνδεσης. Αυτές οι ιδιότητες ενισχύονται ακόμη περισσότερο στο Nέο Ë-C4 C-Cross - 100% Electric με τα πλεονεκτήματα του ë-Comfort: αθόρυβη λειτουργία, απουσία κραδασμών, ευκολία και ευχαρίστηση στη χρήση.

ΜΙΑ ΓΚΑΜΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ

Τα νέα Ë-C4 C-Cross - 100% Electric και Νέο C4 C-Cross προσφέρουν μια πλήρη γκάμα κινητήρων για κάθε επιθυμία:

 • Νέο Ë-C4 C-Cross - 100% Electric:

- Ένας 100% ηλεκτρικός κινητήρας απόδοσης 136 hp (100 kW) και μπαταρία 50 kWh.

 • Νέο C4 C-Cross :

-  Τέσσερις επιλογές με βενζινοκινητήρα Euro 6d:

 1. Δύο με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων: PureTech 100 S&S και PureTech 130 S&S,
 2. Δύο με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων EAT8, PureTech 130 S&S EAT8 και PureTech 155 S&S EAT8

- Δύο επιλογές με κινητήρα diesel Euro 6d: BlueHDi 110 S&S με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και BlueHDi 130 S&S EAT8 με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Το 2021, η Citroën «φέρνει την ηλεκτροκίνηση για όλους» με την κυκλοφορία έξι νέων ηλεκτρικών μοντέλων. Με το νέο Ë-C4 C-Cross - 100% Electric και το νέο C4 C-Cross, η Μάρκα συνεχίζει τον εξηλεκτρισμό της και γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, στην κατηγορία των Crossovers.

Το νέο Ë-C4 C-Cross - 100% Electric ενσωματώνει την υψηλή τεχνολογία και τη σύγχρονη ηλεκτρική, βιώσιμη κινητικότητα, ενισχύοντας την άνεση και την ευελιξία στη χρήση

Ο ηλεκτρικός κινητήρας είναι 136 ίππων, με άμεσα διαθέσιμη ροπή 260 Nm για καθαρή, γραμμική επιτάχυνση. Η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 km/h γίνεται σε 9,7 δευτερόλεπτα στο πρόγραμμα Sport και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 χλμ/ώρα. Η μπαταρία είναι 400 V Li-Ion με χωρητικότητα 50 kWh. Για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά, η μπαταρία είναι εγγυημένη για 8 χρόνια ή 160.000 χλμ για το 70% της χωρητικότητά της στη φόρτιση.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤIΣΗΣ

Στo Mode 4, σε ταχυφορτιστή 100 kW, η μπαταρία επαναφορτίζεται με ρυθμό 10 km/min, πράγμα που σημαίνει πως σε 30 λεπτά της ώρας, έχει φορτίσει στο 80%.

Στο Mode 3, με wall box οικιακό 32 A η επαναφόρτιση της μπαταρίας επιταχύνεται και διαρκεί 7,5 ώρες σε μονοφασικό ρεύμα ή ακόμη και 5 ώρες σε τριφασικό, με τη χρήση του standard εσωτερικού φορτιστή 11 kW.

Για να κάνει τη ζωή ευκολότερη για τους πελάτες και να τους επιτρέψει να απολαμβάνουν το ηλεκτρικό τους όχημα με ταχύτερους χρόνους φόρτισης σε καθημερινή βάση, η Citroën φροντίζει τα πάντα και προσφέρει μια λύση «one-stop shop» για την εγκατάσταση ενός Wall Box στο σπίτι. Με τον τρόπο αυτό και την παράλληλη χρήση της εφαρμογής MyCitroën οι πελάτες προγραμματίζουν τη φόρτιση του οχήματος για να ωφελούνται από τα ωράρια οικονομικού ρεύματος όπου κι αν βρίσκονται.

ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί κατά τη σχεδίαση του αυτοκινήτου, στους αποθηκευτικούς χώρους για την εξυπηρέτηση όλων των επιβατών. Ο σχεδιασμός του οχήματος, βασισμένος στο πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®, έχει απελευθερώσει όσο το δυνατόν περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους. Υπάρχουν τουλάχιστον 16 αποθηκευτικοί χώροι με συνολικό όγκο 39 λίτρων που εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη πρακτικότητα για τις καθημερινές ανάγκες, με καινοτόμο και πρακτικό εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες προσδοκίες όλων των επιβατών.

ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Ένα Crossover πρέπει να είναι ικανό για τα πάντα. Το νέο Ë-C4 C-Cross - 100% Electric και το Νέο C4 C-Cross, προσφέρουν συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις για να διατηρήσουν την ευελιξία που απαιτείται για καθημερινή χρήση και γενναιόδωρο εσωτερικό χώρο, χάρη σε ένα μεταξόνιο μήκους 2.670 mm, ένα από τα μακρύτερα στην κατηγορία, το οποίο προσφέρει εξαιρετικό χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών. Το εξωτερικό πλάτος των 1.800 mm, σημαίνει πως το νέο μοντέλο της Citroën φιλοξενεί με άνεση τρία άτομα στο πίσω κάθισμα, όπου το εσωτερικό πλάτος είναι 1.380 mm στους ώμους και 1.440 mm στους αγκώνες.

Ανάλογα γενναιόδωρος είναι και ο χώρος για τις αποσκευές, με χωρητικότητα 380 λίτρων και εύκολη πρόσβαση χάρη στο χαμηλό, επίπεδο κατώφλι (στα 715 mm), το ευρύ άνοιγμα και το κανονικό του σχήμα. Για πρόσθετη ευκολία, ένα δάπεδο δύο θέσεων επιτρέπει στο χώρο αποσκευών να χωρίζεται σε διαμερίσματα και παρέχει ένα ενιαίο επίπεδο πάτωμα για φόρτωση όταν αναδιπλωθεί και το πίσω κάθισμα.

10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

Με τις τεχνολογίες για τη βελτίωση της ασφάλειας κατά την οδήγηση, επιτυγχάνεται ένα σημαντικό βήμα προς την αυτόνομη οδήγηση:

1. Active Safety Brake: Το σύστημα φρενάρει αυτόματα το όχημα σε περίπτωση κινδύνου σύγκρουσης ανιχνεύοντας και αναλύοντας εμπόδια, είτε σταθερά είτε κινούμενα, πεζούς, ποδηλάτες ή οχήματα, ακόμα και τη νύχτα.

2. Ειδοποίηση κινδύνου σύγκρουσης και φρένο ασφαλείας μετά την σύγκρουση: Η συσκευή προειδοποιεί τον οδηγό ότι το όχημα κινδυνεύει να συγκρουστεί με το όχημα μπροστά, από 30 km/h και πάνω. Η ειδοποίηση ενεργοποιείται λίγο πριν την επέμβαση του αυτόματου συστήματος πέδησης. Το φρένο ασφαλείας μετά τη σύγκρουση, ενεργοποιείται για τον περιορισμό των επιπτώσεων μετά την πρώτη σύγκρουση.

3. Σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων: Ο οδηγός ειδοποιείται από μια προειδοποιητική λυχνία στους εξωτερικούς καθρέπτες εάν υπάρχει αυτοκίνητο στο τυφλό σημείο.

4. Σύστημα προειδοποίησης για ακούσια αναχώρηση από τη λωρίδα: Το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό και διορθώνει την τροχιά του οχήματος μόλις εντοπίσει τον κίνδυνο ακούσιας αναχώρησης λωρίδας χωρίς να ενεργοποιηθεί το φλας. Ο οδηγός μπορεί να αποτρέψει αυτήν την διόρθωση, εάν το επιθυμεί, κρατώντας το τιμόνι σταθερά.

5. Adaptive cruise control με λειτουργία Stop & Go: Το σύστημα προσαρμόζεται στην ταχύτητα του προπορευόμενου οχήματος διατηρώντας αυτόματα την απόσταση ασφαλείας που είχε επιλέξει προηγουμένως ο οδηγός. Εάν είναι απαραίτητο, το σύστημα έχει επίσης τη δυνατότητα να σταματήσει το όχημα και να το επανεκκινήσει αυτόματα, χωρίς την επέμβαση του οδηγού, ενεργοποιώντας τα φρένα και το γκάζι.

6. Highway Driver Assist: Αυτή η ημι-αυτόνομη δυνατότητα οδήγησης επιπέδου 2 συνδυάζει το Adaptive cruise control με τη λειτουργία Stop & Go και το Active Lane Departure Warning, με το όχημα να ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα και την πορεία σε δρόμους με ευδιάκριτη διαγράμμιση. Ο οδηγός μπορεί έτσι να αναθέσει εν μέρει την οδήγηση, ο μόνος περιορισμός είναι να συνεχίζει να επικεντρώνεται στο δρόμο, με τα χέρια του οδηγού στο τιμόνι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

7. Coffee Break Alert: Ο οδηγός προειδοποιείται από μια ένδειξη στο ταμπλό ότι πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα μετά από δύο ώρες οδήγησης με ταχύτητες πάνω από 70 km/h.

8. Driver Attention Alert: Το σύστημα αξιολογεί την κατάσταση εγρήγορσης του οδηγού εντοπίζοντας αποκλίσεις στην τροχιά του αυτοκινήτου και προειδοποιεί τον οδηγό εάν μειωθεί η εγρήγορση.

9. Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας: Το σύστημα εμφανίζει τα σήματα ορίου ταχύτητας στον πίνακα οργάνων, καθώς και ορισμένα σήματα κυκλοφορίας (στάση, μονόδρομος κ.λπ.). Η ταχύτητα καταγράφεται με μία μόνο ενέργεια ως σημείο ρύθμισης του Adaptive Cruise Control.

10. Αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων: Η λειτουργία αυτή επιτρέπει την αυτόματη εναλλαγή από μεγάλη σε μεσαία σκάλα (και αντίστροφα) στα φώτα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

 • Η οθόνη αφής 10", που ο χειρισμός της γίνεται μόνο με την άκρη του δακτύλου, είναι το πραγματικό κέντρο ελέγχου του οχήματος. Σας επιτρέπει να διαμορφώσετε το όχημά σας, να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημα πολυμέσων, αλλά και στο τηλέφωνο, στον κλιματισμό και την πλοήγηση. Δέχεται και φωνητικές εντολές.
 • Η ασύρματη φόρτιση για smartphones επιτρέπει σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών συμβατών με Qi να φορτίζεται επαγωγικά στην κεντρική κονσόλα.
 • Το ConnectedCAM Citroën®, ένα ανεξάρτητο σύστημα κάμερας ενσωματωμένο στο κάτω μέρος του εσωτερικού καθρέπτη, χρησιμοποιεί τεχνολογία Full HD και GPS. Αυτή η κάμερα, σας επιτρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία ή βίντεο της εξωτερικής σκηνής μπροστά από το όχημά σας, με τα αντίστοιχα δεδομένα να είναι αποθηκευμένα στην ενσωματωμένη κάρτα μνήμης 16 GB. Χάρη στη σύνδεση WiFi, τα δεδομένα που καταγράφονται από την κάμερα μπορούν να μεταφερθούν σε smartphone για κοινή χρήση μέσω e-mail ή κοινωνικών δικτύων. Το ConnectedCAM Citroën® καταγράφει συνεχώς τον δρόμο μπροστά από το παρμπρίζ και αποθηκεύει αυτόματα την εικόνα σε περίπτωση ατυχήματος.
 • Το Connect Assist, μια δωρεάν, χωρίς συνδρομή, 24/7 υπηρεσία κλήσης έκτακτης ανάγκης και βοήθειας βάσει τοποθεσίας, επιτρέπει την αποστολή της κατάλληλης βοήθειας, είτε αυτόματα, είτε πατώντας το κουμπί έκτακτης ανάγκης.
 • Η εφαρμογή MyCitroën που δίνει πρόσβαση σε λειτουργίες όπως: προγραμματισμός φόρτισης και προθέρμανσης της καμπίνας ή ενεργοποίηση του κλιματισμού πριν την ώρα αναχώρησης για βελτιστοποίηση της ηλεκτρικής αυτονομίας, έλεγχος της χωρητικότητας της μπαταρίας και της υπολειπόμενης αυτονομίας, τα διανυθέντα χιλιόμετρα και η θέση του οχήματος.
 • Το Connect Nav, το τρισδιάστατο σύστημα πλοήγησης τελευταίας γενιάς, συνδυάζεται με υπηρεσίες όπως το TomTom Traffic, το οποίο παρέχει πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, τοποθεσία και τιμές πρατηρίων βενζίνης και χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων, πληροφορίες για τον καιρό και τοπική αναζήτηση για σημεία ενδιαφέροντος, εστιατόρια, κλπ. Οι χρήστες θα εκτιμήσουν επίσης την ένδειξη των υπηρεσιών Danger Zones. Αυτό το σύστημα είναι ειδικά βελτιωμένο με πληροφορίες στην ηλεκτροκίνηση του οχήματος, με POI συμπεριλαμβανομένων των ζωνών ηλεκτρικής φόρτισης εκτός από τους σταθμούς καυσίμων και μια γραφική αναπαράσταση που δείχνει την ακτίνα δράσης σύμφωνα με το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, για καλύτερη διαχείριση της αυτονομίας του οχήματος.
 • Το ConnectPlay με τη λειτουργία Mirror Screen συμβατή με το Android Auto και το Apple CarPlay που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε εφαρμογές από το smartphone σας στην οθόνη αφής του αυτοκινήτου με πλήρη ασφάλεια. Το Νέο C4 C-Cross διαθέτει τέσσερις υποδοχές USB που επιτρέπουν σε όλους να επαναφορτίζουν το smartphone τους: δύο υποδοχές στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας (μία USB τύπου A και μία USB τύπου C) και δύο υποδοχές USB τύπου A στο πίσω μέρος της κεντρικής κονσόλας - για τους πίσω επιβάτες.