Νεκρός ιδιοκτήτης γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, όπου είχαν εντοπιστεί κρούσματα covid-19

Νεκρός ιδιοκτήτης γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, όπου είχαν εντοπιστεί κρούσματα covid-19

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Στέφανο βρέθηκε ο 41χρονος ιδιοκτήτης οίκου ευγηρίας όπου προ δύο ημερών είχαν εντοπιστεί τρία κρούσματα κορονοϊού.

Το γεγονός δημοσιοποίησε ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης με ανάρτησή του στο facebook, στην οποία αναφέρει ότι «ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε».

Την είδηση του θανάτου του Δημήτρη Καμπανάρου επιβεβαίωσε και ο οίκος ευγηρίας «Νέα Θάλπη», επισημαίνοντας ότι «έφυγε η ψυχή του γηροκομείου». «Ο Δημήτρης μας υπήρξε μοναδικός άνθρωπος, γιος και φίλος, υποδειγματικός επιστήμονας, εξαίρετος επαγγελματίας. Tο κενό που αφήνει πίσω του δεν αναπληρώνεται», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο, ο ιδιοκτήτης, που αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα, είχε διαγνωστεί και αυτός θετικός στον κορονοϊό έπειτα από rapid test που έκανε, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιβαρυνθεί η ψυχολογική κατάστασή του με τα κρούσματα που είχαν εντοπιστεί στον οίκο ευγηρίας

Η ανάρτηση του δημάρχου Διονύσου: 

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων "Νέα Θάλπη".

Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.

Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Καλό Παράδεισο να έχει…»

Η ανάρτηση του γηροκομείου:

«Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως δυστυχώς, το πρωί της Τετάρτης, 21 Οκτωβρίου 2020, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος, η ψυχή της Νέας Θάλπης.

Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνεργάτες του στη Νέα Θάλπη, αισθανόμαστε βαθύτατη οδύνη για τον αδόκητο χαμό του.

Ο Δημήτρης μας υπήρξε μοναδικός άνθρωπος, γιος και φίλος, υποδειγματικός επιστήμονας, εξαίρετος επαγγελματίας.

Tο κενό που αφήνει πίσω του δεν αναπληρώνεται».