Νεκρός αντιεξουσιαστής μέλος του Ρουβίκωνα - Κατηγορείται η σύντροφός του

Νεκρός αντιεξουσιαστής μέλος του Ρουβίκωνα - Κατηγορείται η σύντροφός του

Ο θάνατος του 39χρονου αντιεξουσιαστή, μέλους του «Ρουβίκωνα», οφείλεται σε ανθρωποκτονία, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία για το έγκλημα συνελήφθη η επίσης 39χρονη σύντροφός του, η οποία οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, ο οποίος και τις απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία, οπλοκατοχή και ναρκωτικά.

Ο 39χρονος έχασε την ζωή του την Πρωτομαγιά, στο διαμέρισμα του στην Καισαριανή, καθώς τις απογευματινές ώρες διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αρχικά ο θάνατός του είχε αποδοθεί σε ατύχημα, αλλά εν συνεχεία από την διενεργηθείσα νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι αιτία θανάτου ήταν κακώσεις που προήλθαν από νύσσον και τέμνον όργανο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος έφερε τρεις μαχαιριές.

Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής και προσήχθη η σύντροφος του 39χρονου, με την οποία συζούσαν.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομική πηγή, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι διαπληκτίστηκε με τον σύντροφο της, λέγοντας ότι εκείνος κρατούσε το μαχαίρι και κατά την διάρκεια του καβγά, του καρφώθηκε στο σώμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Η εμπλοκή της Αστυνομίας στην υπόθεση προέκυψε σε δεύτερο στάδιο, καθώς το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ιδιωτικά.

Στο διαμέρισμα της 39χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 μαχαίρια, σπρέι πιπεριού, σπρέι άγνωστης χημικής ουσίας, καθώς και ποσότητα κάνναβης, γι' αυτό πέρα από την ανθρωποκτονία κατηγορείται επιπλέον για οπλοκατοχή και ναρκωτικά.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ασκήθηκε σε βάρος της ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε ανακριτή για την διενέργεια κύριας ανάκρισης.