Νεκρός άνδρας από φωτιά στο νοσοκομείο ΚΑΤ

Νεκρός άνδρας από φωτιά στο νοσοκομείο ΚΑΤ

Νεκρός από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μέσα στο νοσοκομείο ΚΑΤ το πρωί του Σαββάτου είναι ένας 53χρονος άνδρας που νοσηλευόταν σε θάλαμο στον 4ο όροφο του κτιρίου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο τμήμα λοιμώξεων όπου νοσηλευόταν ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είχε χειρουργηθεί και δεν μπορούσε να περπατήσει.

H Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 10.08 το πρωί για το περιστατικό, αλλά η φωτιά σβήστηκε με ίδια μέσα πριν φτάσουν οι πυροσβέστες.

Ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί πως μπήκε η φωτιά στον θάλαμο του 4ου ορόφου, όπου νοσηλευόταν ο 53χρονος. Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, ο άνδρας φέρεται να απείλησε πως θα βάλει φωτιά και κλειδώθηκε στο δωμάτιο, ενώ στη συνέχεια έκανε πράξη τις απειλές του.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής επί της σορού του.

 

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου ΚΑΤ. Σε αυτήν αναφέρεται: 

«Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου.

Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηρητική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση».