Νέες απειλές από τον Ρουβίκωνα μετά την επίθεση σε γιατρό: «Θα πάμε σε όλους»

Νέες απειλές από τον Ρουβίκωνα μετά την επίθεση σε γιατρό: «Θα πάμε σε όλους»

Απειλητικό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε σήμερα ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα μετά από την νέα επίθεση της αντιεξουσιαστικής ομάδας σε γραφείο γιατρού ο οποίος είχε συλληφθεί με την καταγγελία ότι έλαβε χρήματα από καρκινοπαθή. 

«ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ», αναφέρει μέλος της ομάδας σε ανάρτησή του στο Facebook, την οποία συνοδεύει με το βίντεο από τη χθεσινή επίθεση.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες το βράδυ τα μέλη του «Ρουβίκωνα» ανέλαβαν ρόλο αυτόκλητων τιμωρών, εισβάλλοντας στο γραφείο του γιατρού ενώ στο σχετικό βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα μέλος της οργάνωσης φαίνεται μάλιστα να χαστουκίζει τον γιατρό, ενώ ακούγεται να τον απειλούν με φράσεις όπως «την επόμενη φορά θα σε πετάξουμε από το παράθυρο».

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η οργάνωση αναφέρει ότι «ως άνθρωποι της βάσης απαντάμε σε μια πρόκληση που μας αφορά. Δεν περιμένουμε από το σύστημα να υπονομεύσει τον εαυτό του. Κάνουμε το λίγο που μπορούμε. Αλλά το λίγο είναι περισσότερο από το τίποτα».

Σημειώνεται ότι ο γιατρός και καθηγητής χειρουργικής είχε συλληφθεί από τις αρχές καθώς σύμφωνα με καταγγελίες ζητούσε χρήματα από 40χρονο καρκινοπαθή. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ.