Νέα κατάληψη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από αντιεξουσιαστές

Νέα κατάληψη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από αντιεξουσιαστές

Σε νέα κατάληψη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης προχώρησαν σήμερα Δευτέρα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου μετά την κατάληψη του Βιολογικού. Όπως αναφέρει ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org, καταλήφθηκε χώρος εκ νέου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον χώρο εργαστηρίου της φαρμακευτικής, στο κτήριο του Χημικού.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην ανακοίνωση: «Σήμερα 10 / 01 βρισκόμαστε ανάμεσα σε νέους τοίχους στο κτήριο πίσω από το Χημικό ΑΠΘ (πάρκινγκ). Το είπαμε και θα το ξαναπούμε πως οι αγώνες μας δεν εκκενώνονται και καμία καταστολή δεν μπορεί να μας σταματήσει από το να τρυπώνουμε παντού. Το Στέκι στο Βιολογικό ήταν και θα είναι κατάληψη για πάντα.

Η αποστείρωση των πανεπιστημίων, ο εξευγενισμός της αστικής μητρόπολης, ο καπιταλιστικός τρόπος ζωής, η εμπορευματοποίηση της καθημερινότητας και όλα τα κατασταλτικά χτυπήματα που συνοδεύουν την λογική σας, βρίσκουν τα απελευθερωμένα εδάφη μας ως εμπόδιο. Είμαστε εδώ για να συλλογικοποιούμε όλα αυτά που δεν θα μπορέσετε ποτέ να καταλάβετε», επισημαίνουν μεταξύ άλλων.