ΝΔ: Θα διερευνηθούν ποινικές ευθύνες όσων διοργάνωσαν συγκεντρώσεις

ΝΔ: Θα διερευνηθούν ποινικές ευθύνες όσων διοργάνωσαν συγκεντρώσεις
Φωτογραφία αρχείου

Για διερεύνηση «ποινικών ευθυνών» των διοργανωτών των χτεσινών συγκεντρώσεων για το Πολυτεχνείο, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σημειώνοντας ότι «απόπειρες για πορείες κατά παράβαση του νόμου για την προστασία από τον κορονοϊό αποτράπηκαν και αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά με όλα τα νόμιμα μέσα».

«Δημοκρατία και κοινή λογική έδωσαν την απάντησή τους σε όσους επένδυαν στο μπάχαλο», επισημαίνει η ΝΔ για να προσθέσει: «Έδωσαν την απάντησή τους στα κόμματα που ανταγωνίστηκαν για την πιο εγκληματικά αντικοινωνική στάση», «φωτογραφίζοντας» ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25..

Όπως τονίζει το κυβερνών κόμμα, «το μόνο που κατάφεραν όσοι επιδίωκαν την όξυνση είναι να επιβεβαιώσουν πως έχουν σταθερά απέναντί τους την κοινωνία και δεν χαίρουν κανενός είδους ασυλίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Η Δημοκρατία και η κοινή λογική έδωσαν την απάντησή τους σε όσους επένδυαν στο μπάχαλο. Έδωσαν την απάντησή τους στα κόμματα που ανταγωνίστηκαν για την πιο εγκληματικά αντικοινωνική στάση. Οι δυτικές δημοκρατίες δείχνουν ανοχή αλλά δεν είναι ανοχύρωτες. Δεν υπάρχουν περισσότερο και λιγότερο ίσοι έναντι του νόμου.
 
Απόπειρες για πορείες κατά παράβαση του νόμου για την προστασία από τον κορονοϊό αποτράπηκαν και αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά με όλα τα νόμιμα μέσα, ενώ θα διερευνηθούν και οι ποινικές ευθύνες όσων τις διοργάνωναν.
 
Έγιναν όλες οι αναγκαίες προσαγωγές που συνοδεύτηκαν από αντίστοιχα πρόστιμα σε όλη την επικράτεια.
 
Για πρώτη φορά δεν σημειώθηκαν έκτροπα, φθορές περιουσίας και επεισόδια από αυτά που προκαλούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια οι μπαχαλάκηδες.
 
Το μόνο που κατάφεραν λοιπόν όσοι επιδίωκαν την όξυνση είναι να επιβεβαιώσουν πως έχουν σταθερά απέναντί τους την κοινωνία και δεν χαίρουν κανενός είδους ασυλίας!».