ΓΔ: 897,01 -13,20 (-1,45 %)

Τζίρος: 251,67 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2017η
Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

ΓΔ: 897,01 -13,20 (-1,45 %)

Τζίρος: 251,67 εκατ. €   RT

ΝΔ: Ούτε η Δημοκρατία εκβιάζεται, ούτε η Νέα Δημοκρατία εκφοβίζεται

ΝΔ: Ούτε η Δημοκρατία εκβιάζεται, ούτε η Νέα Δημοκρατία εκφοβίζεται

«Ούτε η Δημοκρατία εκβιάζεται, ούτε η Νέα Δημοκρατία εκφοβίζεται» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τη σημερινή επίθεση από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα οποία εισέβαλαν στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος στην Πάτρα.

«Σε συνέχεια των επιθέσεων σε γραφεία βουλευτών μας τις προηγούμενες ημέρες, σειρά είχαν σήμερα τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Οι τραμπούκοι, υπερασπιστές κατά συρροή δολοφόνων και τρομοκρατών, έκαναν κατάληψη και προκάλεσαν φθορές στα γραφεία του κόμματος στην αχαϊκή πρωτεύουσα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η αστυνομία έκανε την δουλειά της με αποτέλεσμα την προσαγωγή τους. Καταλαβαίνουμε γιατί μας στοχοποιούν. Καταλαβαίνουμε την ανησυχία τους που ο νόμος τηρείται, η τάξη επιβάλλεται παντού, και τα πανεπιστήμια τα οποία λυμαίνονταν, γίνονται επιτέλους χώροι ασφαλείς και ελεύθεροι. Αλλά ας το συνηθίσουν», συνεχίσει η ΝΔ.

«Ας καταλάβουν, τόσο οι ίδιοι, όσο κι εκείνοι που τους κλείνουν το μάτι νομιμοποιώντας τέτοιες πρακτικές, πως ούτε η Δημοκρατία εκβιάζεται, ούτε η Νέα Δημοκρατία εκφοβίζεται. Κανείς μας δεν πτοείται!», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες ανέβηκαν στον τρίτο όροφο που στεγάζονται τα γραφεία της ΝΟΔΕ, ενώ στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία η οποία προχώρησε σε προσαγωγές.