ΝΔ: Ο Ν. Παππάς κατάπιε τη γλώσσα του για το... «μαγαζί»

ΝΔ: Ο Ν. Παππάς κατάπιε τη γλώσσα του για το... «μαγαζί»

«Η μόνη αλήθεια που είπε ο κ  Παππάς είναι ότι η φωνή ήταν δική του» αναφέρει η ΝΔ σχολιάζοντας τη συνέντευξή που παραχώρησε στο Mega και επισημαίνει ότι το περιεχόμενο της απομαγνητοφωνημένης συνομιλίας με τον Σάμπυ Μιωνή, η οποία βρίσκεται από σήμερα στα χέρια της Εισαγγελίας, διαψεύδει τους ισχυρισμούς του πως η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος του Ισραήλ.   

«Τι σχέση έχει το υποτιθέμενο αίτημα του Ισραήλ με τον Παπαγγελόπουλο, την Τουλουπάκη, τα λεφτά, τα «μαγαζιά» και την στοχοποίηση της κας Μαρέβα Γκραμπόφκσι-Μητσοτάκη;» διερωτάται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Στο μείζον θέμα αναφοράς του Νίκου Παππά στην ηχητική συνομιλία με τον επιχειρηματία περί χρημάτων, η ΝΔ αναφέρει ότι ο πρώην υπουργός είχε το θράσος να ισχυριστεί πως «όταν έλεγε στον κ. Μιωνή πως «κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά» εννοούσε τον ίδιο τον κ. Μιωνή τον οποίο είχε μπροστά του. Αλλά του μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο....»

Σχολιάζοντας η ΝΔ την έτερη αναφορά Παππά στο ηχητικό ντοκουμέντο περί μαγαζιού«» αναφέρει ότι ο ίδιος «Κατάπιε τη γλώσσα του ψελίζοντας κάτι ακαταλαβίστικα».

Χαρακτηρίζει την τηλεοπτική του εμφάνιση ως «θλιβερή» και επισημαίνει ότι με αυτή έπεισε μόνο για ένα, πράγμα, για την ενοχή του, καθώς και ότι προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να «πουλήσει» φύκια για μεταξωτές κορδέλες και καλεί τον κ. Τσίπρα είτε να διαγράψει το στενό συνεργάτη του κ. Παππά, είτε να αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους.