ΝΔ: Ντροπιαστική η εικόνα έξω από το ΑΤ στην Πλατεία Αριστοτέλους

ΝΔ: Ντροπιαστική η εικόνα έξω από το ΑΤ στην Πλατεία Αριστοτέλους

«Ντροπή» χαρακτήρισαν την εικόνα των μεταναστών έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, στο γρασίδι της πλατείας Αριστοτέλους, τέσσερις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Γκιουλέκας, Έλενα Ράπτη, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, οι οποίοι εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον της κυβέρνησης.

Οι τέσσερις βουλευτές επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα, συναντήθηκαν με τον διοικητή, ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί και είδαν τους μετανάστες που περίμεναν έξω από το Τμήμα, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες σχετικά με την καταγραφή των στοιχείων τους.

 «Είναι ντροπή. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στέλνει και πάλι αρνητικές εικόνες στο προσφυγικό, αν και έχει πάρει ένα κάρο χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση» δήλωσαν οι βουλευτές της ΝΔ και διατύπωσαν την πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που περιλαμβάνει την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων, την επαναπροώθηση των μεταναστών-προσφύγων και την ταχύτατη εξέταση των αιτήσεων για παροχή ασύλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news