Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, 14:45

-A +A

ΝΔ: Καμμένος, Τόσκας και Κουρουμπλής κοροϊδεύουν τους ενστόλους;

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, 14:45
ΝΔ: Καμμένος, Τόσκας και Κουρουμπλής κοροϊδεύουν τους ενστόλους;
-A +A

Ποιος από τους αρμόδιους υπουργούς κοροϊδεύει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ρωτούν με ανακοίνωσή τους ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Άμυνας, Αναστάσιος Δημοσχάκης, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου σχετικά με τα αναδρομικά των στελεχών των ΕΔ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

«Σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν πληρώνει τα χρωστούμενα αναδρομικά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ανέφερε τα εξής:

“Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κάθε χρόνο, τα χρήματα αυτά τα εξασφαλίζει και τα βάζει στο λογαριασμό, στον κωδικό που πρέπει να δοθούν, αλλά δυστυχώς το μισθολόγιο των στρατιωτικών συνδέεται με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, όπου εκεί δεν έχουν βρεθεί τα χρήματα αυτά για να δοθούν”.

Επειδή δεν πιστεύουμε ότι ο κ. Kαμμένος είπε ανερυθρίαστα ψέματα για ένα τόσο σοβαρό θέμα, παρακαλούμε να μας υποδείξει σε ποιον κωδικό του προϋπολογισμού αναφέρεται ώστε να ελέγξουμε την αλήθεια των λεγομένων του.

Επίσης, ρωτούμε τους κ. Τόσκα και Κουρουμπλή, ως αρμοδίους Υπουργούς των Σωμάτων Ασφαλείας, αν συμφωνούν ότι ευθύνονται οι ίδιοι που οι ένστολοι δεν πληρώνονται τα αναδρομικά όπως δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Ποιος κοροϊδεύει τελικά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων;».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα