ΝΔ: «Η κα Δούρου τερμάτισε το κοντέρ ανευθυνότητας του ΣΥΡΙΖΑ»

ΝΔ: «Η κα Δούρου τερμάτισε το κοντέρ ανευθυνότητας του ΣΥΡΙΖΑ»

«Η κα Δούρου με ανάρτησή της τερμάτισε το κοντέρ ανευθυνότητας του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την τοποθέτηση της πρώην περιφερειάρχη ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως «πρόσχημα την πανδημία».

Όπως υπογραμμίζει η ΝΔ, «με τη δήλωση ότι δήθεν η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί την πανδημία ως “πρόσχημα” για να διαλύσει την εστίαση και τον πολιτισμό, αναδεικνύεται σε φαβορί για το στέμμα στο πρωτάθλημα των ψεκασμένων».

«Προφανώς στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και της κας Δούρου, πουθενά στον πλανήτη δεν υπάρχει πανδημία και πουθενά δεν κλείνει η εστίαση για την αντιμετώπιση του κορονοϊού», προσθέτει το κυβερνών κόμμα, «“πρόσχημα” ο κορονοϊός για την κα Δούρου, τον αντιμετωπίζει με την ίδια σοβαρότητα όπως τότε που της “έτυχε μια στραβή στην βάρδια της”...»

«Πάντα επικίνδυνοι και αξιολύπητοι...», τονίζει καταλήγοντας η ΝΔ.

Στην ανάρτησή της, η Ρ. Δούρου γράφει ότι «οι άνθρωποι της εστίασης θυσιάζονται, μαζί με εκείνους του πολιτισμού, με πρόσχημα την πανδημία, από μια κυβέρνηση άριστων μαυρογιαλούρων. Άριστοι σε ό,τι υπόσχονται αλλά κουμπούρες στην διαχείριση των ζωών μας».